2777
2789
عنوان

لیله الرغائب

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 42 پست
كلا دختر ارومي هستم وقتي هم از خودم دفاع ميكنم بهم ميگن تو مقصري و منو يه انسان بد فرض ميكنن،،من امس ...

گلم جدایی همیشه تنها راه حل نیس و خودکشی که اصلافکرشم نکن ....یه مدت باشوهرت محل نده تادرس بشه بدونه توهم حق داری ولی درکل من خودم سوهرم همینجوری بود البته مشکل عصبی و بنگم میزدکه پنج سال پیش جداسدم یه ماه بیشتر نامزدنبودیم درست موقعیکه باید تو بچگیام بودم تو دادگاه به سر میبردم ۱۲ سالم بود درسته یکم مردم سرزنش میکنن ولی خودم مهم بودم تا اونا..شما چندسالته بچه هم دارین

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......
گلم جدایی همیشه تنها راه حل نیس و خودکشی که اصلافکرشم نکن ....یه مدت باشوهرت محل نده تادرس بشه بدونه ...

من نه ماهه عقد كردم😔

❤️آدمي گر ايستد بر بام عشق،دستهايش تا خدا هم ميرسد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هرمار میکنی درس نمیشه

فننه ها رو مامانش و خواهر بزرگش ب پا ميكنن ما واقعا عاشق هميم ولي اونا نميذارن مخصوصا مامانش ك مثلا سيد هم هستش 

❤️آدمي گر ايستد بر بام عشق،دستهايش تا خدا هم ميرسد❤️
فننه ها رو مامانش و خواهر بزرگش ب پا ميكنن ما واقعا عاشق هميم ولي اونا نميذارن مخصوصا مامانش ك مثلا ...

اگه دوست دارین همو پس واسه این عشقتون ارزش قایل بشین از هر دوطرف ...به شوهرت بگو به خاطرت که شده از مادرش دست نکشه ولی هرموقعدید داره دخالت میکنه به حرفش گوش نده عزیزم بامحبت باهلش حرف بزن مشکلات با دعوا حل نمیشه گلم تازه بدترم میشه

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......
بخدا مادرشوهرمو مث مامان خودم دوس دارم ولي خيلي زبونش بده بهم ميگه تو نازك نارنجي هستي بايد فحش بخور ...

خب اشتباه از توخواهر. تو خودت ظالمی و بدی گلم. چون در حق خودت بدی میکنی کسی که نتونه از خودش دفاع کنه بزرگترین ظالمه. 

جواب بده هیچی نمیشه هیچی. من جواب نمیدادم ادم بدی هم بودم

الان جواب میدم دعوا یه وقتایی میکنم اشتی هم میکنم

ول کن مظلوم بازی رو خواهر

میخای زندگی کنی باید بجنگی 

بعد هر دو ركعت بايد ذكرها رو بگيم؟

يا بعد كل ١٢ ركعت

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
امشب نمازشو بخون  واسه منم دعا کن خیلی عذر شرعی دارم تو همچین موقعیتی ! بهش میگن شب آرزو ها ...

من یک بار دو سال پیش خوندم خیلیم سخت بود اما هیچ کدوم از حاجتهامو نگرفتم 😩  واسه امسال نمیدونم انجام بدم یا نه اما اگه حس و حالش پیش اومد و انجام دادم حتما دعاتون میکنم

الهی مرا آن ده که آن به
توروخدا برا منم دعا كنين نميخوام طلاق بگيرم نميخوام شوهرمو از دست بدم دعا كنين دخالتاي مادرشوهرم قطع ...

سلام 

چی شد ، زندگیت بهتر شد

امشبم شب لیله الرغایبه

امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم