2777
2789
عنوان

لیله الرغائب

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 42 پست
ای خدا بعشی ها چقد دخالت میکنن انگار خودشون عروس نبودن موقع خودشون میشه کلی در مورد مادرشوهراشون میگ ...

اينكه ادمو هم مقصر ميدونن بيشتر فشار مياد بهم،،خيلي شرايط روحي بدي دارم انقد بد ك دوس دارم خودمو بكشم

❤️آدمي گر ايستد بر بام عشق،دستهايش تا خدا هم ميرسد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينكه ادمو هم مقصر ميدونن بيشتر فشار مياد بهم،،خيلي شرايط روحي بدي دارم انقد بد ك دوس دارم خودمو بكش ...

منم مثل تو بودم مادرشوهرم اجازه نمیداد یه لیوان اب بخورم منم ترسو همیشه دوس داشتم عروس خوبه باشم همه ناهاراو شامو با اونا بودم بعد دیدم بعدش نه دارم همه چیو از دست میدم به خودم اومدم

بروی چشم عزیزم....اگه بتونم میرم حرم امام رضا(ع)

آخ آخ پس حتما اینا رو بنویس یادت نره عزیزم

به امام رضا بگو

بگو زینب گفت اسفند 93 اومدم پیشت 

بابامو بهم. دادی

دانشگاهی که بهش امید نداشتم بهم دادی

الان چرا آبرو و چیزی که دوسش دارم رو بهم نمیدی ... 

بگو هزارکیلومتر فاصله داره ولی دلش تنگ شده 

هیچکسو نداره واسطه ش بشه 

بگو به دادم برسه ...

منم مثل تو بودم مادرشوهرم اجازه نمیداد یه لیوان اب بخورم منم ترسو همیشه دوس داشتم عروس خوبه باشم همه ...

بخدا مادرشوهرمو مث مامان خودم دوس دارم ولي خيلي زبونش بده بهم ميگه تو نازك نارنجي هستي بايد فحش بخوري كتك بخوري سفت بشي،،كلا حرف خيلي بهم ميزنه منم فقط لبخند ميزنم هيچي نميگم خيلي اذيتم ميكنن بعدا ب خودشون ميگن خوب ب من ميگن بد،از بس غصه خوردم و تو خودم ريختم قلبم واقعا درد ميكنه

برامنم دعاکنین😙

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
آخ آخ پس حتما اینا رو بنویس یادت نره عزیزم به امام رضا بگو بگو زینب گفت اسفند 93 اومدم پیشت  ...

فدات گلم حتما.....امام رضا از همون هم سلامتو میشنوه عشقم انشالله حاجات همه مون براورده بشه بچه ها بحال هم دعاکنیم تا دعاهمهمون براورده بشه 

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......
ب امام رضا بگو دلم واقعا شكستس تو ك ضامن اهو شدي ضامن زندگي منم بشو😔

برات عزیزم ارزومیکنم اونکه به صلاحته اتفاق بیافته انشالله خوشبخت باشی گلم

بخدا مادرشوهرمو مث مامان خودم دوس دارم ولي خيلي زبونش بده بهم ميگه تو نازك نارنجي هستي بايد فحش بخور ...

چرا بریزی تو دلت...میخوای خودتونابود کنی؟؟؟؟ 

چرا بریزی تو دلت...میخوای خودتونابود کنی؟؟؟؟ 

كلا دختر ارومي هستم وقتي هم از خودم دفاع ميكنم بهم ميگن تو مقصري و منو يه انسان بد فرض ميكنن،،من امسال عيدي نداشتم از يه هفته قبل با شوهرم قهر بودم اونم بهش برخورده چرا جواب توهينا مامانشو دادم😔بخدا اگه خودكشي گناه نبود خودمو ميكشتم من طاقت ندارم با طلاق بشم حرف و سوژه مردم و مجالس