2777
2789
عنوان

روش برخورد با شوهر پنهون کار

54 بازدید | 2 پست

همسرم آدم زرنگیه و هر جوری شده حتی از زیر سنگ پول پیدا می‌کنه تا حدودی هوای منم داره ولی همیشه پنهون کاری می‌کنه که چقدر پول داره مثلاً پیش طلا فروش ما فقط ۵۰ پول گذاشته بودیم فکر میکرد من خبر ندارم گفت ۱۲۰ تومن بدهی فلانیو از طلا فروش پول گرفتم تصویه کردم  اصن نمی‌دونم اون پولو از کجا آورده

هر جی جلوتر میرم بیشتر میشه دروغاش تا سعی کردم آروم باشم باهاش ک مثلاً راحت باشه حرفشو بزنه بهم ولی بدتر شده شنبه دارم میرم پیش طلا فروشه برای گرفتن چیزی میخام از طلا فروش بپرسم اونم جلوش میگه ولی نمی‌دونم بعدش و برخوردی نشون بدم بهش قهر کنم سرسنگین باشم یاهم یه دعوایی راع بندازم خدا خودش بهش کمک کنه 

متوجه نشدمم پول به طلا فروش داده وتسویه کرده؟

من پول دادم بودم به طلا فروش ۱۰۰ تومن 

۵۰ رو خودم گرفتم دادم بهش ولی مغزش یاریش نکرد بهم گفت اون ۱۰۰ تومن رو گرفتم دادم به طلب کار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.