2777
2789
عنوان

برای دختر یازده ساله روتین پوستی بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 68 پست
عی بابا عزیزم درکت می‌کنم دوستات رو‌میبینی حرص میکشی غم ها چند برابر در نظر بزرگ میان و کمبود چندبر ...

حلالش نمیکنم به قرآن از همچی محدودم همسن های خودمو میبینم هروز با دوستاشون بیرونن مسافرت می‌رن دوست پسر دارن واقعا حالم بد میشه

هیچکاری نمیتونم کنم فقط خونه میشینم کارمم شده بازی با گوشی

بعدشم میگن داری با پسر چت میکنی همش سرت تو گوشیه

نگفتی بعد طلاق کجا میخواین بمونین؟

جایی نداریم یه خونه مامان بزرگم هست فقط

با مهریشم نمیشه خونه خرید یا اجاره ای بمونیم

من حاضرم از الان برم کار کنم با مامانم پول جمع کنیم خونه بخریم ولی زیر یه سقف با این مرد که اسمشو گذاشته بابا نمونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جایی نداریم یه خونه مامان بزرگم هست فقطبا مهریشم نمیشه خونه خرید یا اجاره ای بمونیممن حاضرم از الان ...

سر چه کاریمیخوای بری؟ درامدش چقدره؟ پول جمع کنین بعد چند سال میتونین خونه بخرین؟

عزیزم به اینا فکر کردی و مادرت رو تشویق به طلاق میکنی؟

اصلا مسئله ای نیست که بخوای نسنجیده فکر کنی

سر چه کاریمیخوای بری؟ درامدش چقدره؟ پول جمع کنین بعد چند سال میتونین خونه بخرین؟عزیزم به اینا فکر کر ...

تتو

تو شهرمون خیلی بازار کارش خوبه اینجا یه تتو ریز و ۴ .۵ میلیون میزنن بخوای روزی سه تا مشتری داشته باشی هم بیشتر

پس چیکار کنیم اخه بمونیم زیر یه سقف با این مرد؟ پیرم کرده بخدا ۱۶ سالمه در حد پیرزن ۷۰ ساله خستم از زندگی و درد دارم

تتوتو شهرمون خیلی بازار کارش خوبه اینجا یه تتو ریز و ۴ .۵ میلیون میزنن بخوای روزی سه تا مشتری داشته ...

من از تو بزرگترم 2 تا پیرهن بیشتر ازت پاره کردم

الان میدونم اوضاع زندگیت خوب نیست ولی بعد طلاق بدتر میشه

این دو سه سال رو درس بخون یه رشته خوب قبول شو برو دانشگاه شهر دیگه هر چقد میخوای برو بیرون

اجازه بده مادرت خودش برای زندگیش تصمیم بگیره بعدا تو دانشگاه میری و بعدش ازدواج میکنی میری مادرت میمونه و نتیجه انتخابش

شوینده مناسب پوست

ضد افتاب مناسب پوست

مرطوب کننده و آبرسان 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...