2777
2789
همنطور که نوه میاری بچه هم بیار

عزیزم میدونم تو تاپیکت خوندم که بچه دارنمیشی همون اول متوجه شدم ازجایی ناراحتی که اینطوری مستعسلی بااینکه حرفات نه تنها دل منو بلکه دل خیلی ازکاربرا رو آزار دادومیتونم العان حرفایی بزنم که  آزار دهنده ترازحرفای خودت باشه اما فهم وشعو وتربیتم اجازه نمیده  ولی  ازته دلم برات دعامیکنم که  ایشالله خدا  دلتو آروم کنه ودامنتو سبز کنه  ایشالله مشکلات زندگیت  حل بشه  ارزوی بهترین هارو میکنم برات

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم،عکستو ندیدم.... .چهره ی ماهو نازتو ندیدم.....اما دل بزرگتو دیدم.....

تاپیکت بهترین بود...همش انرژی مثبت😍😍لذت بردم.......

لذت‌بردم از اینکه اینقدر قشنگ و با متانتو خیلی با صبرو حوصله جواب کاربرا رو دادی.....الهی خدا به اندازه ی دل بزرگت....به اندازه ی باطنت بهت خیرو نیکی و سلامتی  و خوشبختی عطا کنه....خدا بچهاتو برات نگه داره...خوشبختیشونو ببینی......عاقبت بخیریشونو ببینی......ی جورایی اخلاقت مثل اخلاق خودمه.. صبور...صبور...دریا دل....چهره ی ماهتو تصور کردم....من ۴۶ سالمه  ۲۳ ساله ازدواج کردم...۴ تا بچه دارم......از دوردستها دستهاتو میبوسم.....😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗

خدا نازمین برادرتونو هم بیامرزه🌹

موفق باشی