2777
2789
چرا آخه باید تو همه کاری دخالت کنیم، یکی بچه دوست نداره نمیاره یکی دوست داره شرایطشم داره ده تا میار ...

سلام عزیزم  خوبی تگت کردم عکسارو هم گذاشتم دیدی خواهرجان😍

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالم که هستن مردایی مثل همسر شما، و خوشحالم از اینکه از زندگیت راضی هستی ، چشم بد ازت دور

ممنون که هستی  ممنون که اینقدرمهربونی عزیزدلم

به به نوشجان مامان کدبانو واقعا خوزستانیها خونگرم و شیک ان چندوقت پیش پارک بودم چندتا خانم بندرعباسی شیک اومدن باهم دوس شدیم حالا من روابط اجتناعیم معمولیه ولی اینقدر خونگرم بودن اینقدر قربون صدقه بچم رفتن هی باهاش بازی میکردن خیلی هم مرتب بودن اومده بودن برای عمل بینی خدا بچه هاتو حفظ کنه منم همسن شمام

خدایا پناهم باش

اسم غذا رو ننوشتی 

متوجه نشدم چیه 

آنقدر که ملت درگیر تعداد بچه هات بودن یکی پیدا نشد بگه این غذا چیه؟

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
به شما ربطی پیدا نمیکنهنکنه بابته بچه خودشون باید از شما اجازه بگیرن؟شما خرجشونو میدی؟تربیتشون با شم ...

ممنون عزیزم لطف کردی گلم😘🌹

اسم غذا رو ننوشتی متوجه نشدم چیه آنقدر که ملت درگیر تعداد بچه هات بودن یکی پیدا نشد بگه این غذا چیه؟

عزیزم ولله اسمشو خودمم یادم رفت ازبس گیجم کردن😅

به به نوشجان مامان کدبانو واقعا خوزستانیها خونگرم و شیک ان چندوقت پیش پارک بودم چندتا خانم بندرعباسی ...

الهی عزیز دلم😍

جنوبیا مثل هواشون خونگرم  منم همینطورم مهمونو ندیده شوهرم بخدامیاره خونه حضرت عباسی تو خیابون میبینه غریبه میارش خونه 

انشاالله خدا به تو هم بچه بده عزیزم که اینقد با کینه و غرض با این بنده خدا حرف نزنی . تقصیر ایشون نب ...

من فکرکردم نهایتا بچه نوجوانه   وای خدا به حق حضرت علی کمکش کنه