2777
2789
عنوان

بنظرتون با وجود بچه چند ماهه میشه درس خوند🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 70 پست
آره،ممکنه استرس کنکور و بچه و خونه داری روانیم کنه.بنظرم خیلی باید قوی باشم که بتونم همچین کاریو انج ...

خودت رو اذیت نکن 

به قدرت نیست 

تو از درون ۹ ماه تمام فسفر و کلسیم و خون و هر چی که داشتی و تقدیم به بچه ات کردی 

کلی از مغزت جون گرفته 

هورمون هات متمرکز روی حالت بقای بچه است تمرکز روی هر چیزی به جز بچه سخته 

پس بدون قوی بودن نیست 

تو نمی تونی از  یه گربه انتظار داشته باشی قوی باشه و پرواز کنه 

ولی تو استارت بزن و آهسته آهسته بخون و کم کم ساعت مطالعه رو ببر بالا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مادر بودن در کنار مسئولیت های جدیدش که سختیشون قابل انکار نیست کلی حس و حال خوب و ظرفیت های رو ...

ممنونم گلم.برا دعا کن.شما جای من باشی اینکارو میکنی؟از شرایط زندگیم خستم.میخوام با درس خوندن تویه رشته خوب تغییرش بدم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خودت رو اذیت نکن به قدرت نیست تو از درون ۹ ماه تمام فسفر و کلسیم و خون و هر چی که داشتی و تقدیم به ب ...

باشه.ممنون از راهنماییت عزیزم❤️

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

باشه.ممنون از راهنماییت عزیزم❤️

زیاد خودت رو تخت فشار نذار 

من خودم هم مثل تو بودم 

درکت می کنم 

فقط ملایم شروع و با قدم های کوچیک پیش برو هر چی بچه بزرگتر میشه همه چی بهتر میشه 

میشه عزیزم چرا نشه ، ولی سخته بیشتر باید برنامه ریزی کنی با برنامه پیش بری روی آدمایی که روان سالم تری دارن و میتونی وقتای اضطراری بهشون تکیه کنی با تو کارات کمک بگیری حساب کن از قبل هماهنگ کن ، یه خورده شاید مجبور بشی زود پاشی دیر بخوابی بیشتر کار کنی اگر درس خوندن بهت حس استقلال و هویت میده ارزش داره موفق هم میشی فقط از خودت انتظار ۱۰۰ و کامل نداشته باش

با بچه نوزاد میشه ولی با پسر بچه ۵. ۶ ساله بعید می‌دونم

نه همون نوزاد منظورمه

حتماً عزیزدلم

خدا پشت و پناهت باشه

من باشم قطعاً این کار رو می کنم

کنکور سراسری منظورته درسته؟ اگه می خوای تو بهبود معیشت خانواده تون سهمی داشته باشی احتمالاً رشته های خوب مدنظرته

از الان هم برای کنکور هم امتحانات نهایی برنامه داشته باش نهاییا رو هم از الان بخون و خوب یاد بگیر چون سطحشون مثل قبل نیست و تأثیرشون زیاده

گوشی رو هم محدود کنی حتماً می تونی

من باشم کلاً فضای مجازی و نی نی سایت و هر پلتفرم وقت گیر رو حذف می کنم چون این چند ماه ارزشش رو داره

فقط از حاشیه دور باش و تمرکزت رو بچه و زندگی و پیشرفتت باشه

فرزند نازنینت چند سال دیگه بهت افتخار می کنه ❤️

حتماً عزیزدلمخدا پشت و پناهت باشهمن باشم قطعاً این کار رو می کنمکنکور سراسری منظورته درسته؟ اگه می خ ...

ببخشید رشته شما چیه ؟

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

دنیای یه زن بعد زایمان یه معادلات دیگه ای داره

یه شروع دوباره ست تو همه ابعاد زندگی

قدم فرزندت مبارکه خیر آورده براتون

من دلم روشنه عزیزم فقط صبر و تحمل داشته باش و تو روزای سختی که پیش روت خواهند بود تعهد و اشتیاقت رو از دست نده

و یادت باشه شرط موفقیت استمراره

رها نکن

میشه عزیزم چرا نشه ، ولی سخته بیشتر باید برنامه ریزی کنی با برنامه پیش بری روی آدمایی که روان سالم ت ...

راستش به خودم که نگاه میکنم میبینم هیچ دستاوردی تو زندگیم نداشتم این اعصابمو خورد میکنه.حس میکنم باید این زندگی رو تغییر بدم.واقعا از این شرایط خسته ام

حتماً عزیزدلمخدا پشت و پناهت باشهمن باشم قطعاً این کار رو می کنمکنکور سراسری منظورته درسته؟ اگه می خ ...

بله منظورم کنکور فرهنگیانه.دلم میخواد فرهنگیان قبول شم.

دنیای یه زن بعد زایمان یه معادلات دیگه ای دارهیه شروع دوباره ست تو همه ابعاد زندگیقدم فرزندت مبارکه ...

دعا کن برام.سخته اما باید از پسش بیام.خستم از شرایط میخوام همه چیو تغییر بدم.از بیهوده بودن بدم میاد

دعا کن برام.سخته اما باید از پسش بیام.خستم از شرایط میخوام همه چیو تغییر بدم.از بیهوده بودن بدم میاد

من دخترم ۲ سالش بود نشستم خوندم دانشگاه دولتی خوب قبول شدم با بچه میرفتم سر کلاس الان دخترم ۶ سالشه دوتا درس دارم ک معرفی ب استاد شدم باید بخونم برم امتحان بدم ولی پسرم ۵ ماهشه الان اصلا وقت نمیکنم‌

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم