2777
2789
عنوان

بنظرتون با وجود بچه چند ماهه میشه درس خوند🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اینکه بچه رو به کسی بسپری وگرنه با نوزاد نمیتونی درست درس بخونی

شغل شوهرم دقیقا کنار خونمونه.مامانمم دوتا خیابون اونور تره

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اره عزیزم شرایط خیلی سخته اگر پیش مادرت زندگی می‌کنی بخونم و فقط یه تایم های استراحت پیش بچه ات باش ...

آره،ممکنه استرس کنکور و بچه و خونه داری روانیم کنه.بنظرم خیلی باید قوی باشم که بتونم همچین کاریو انجام بدم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

شدنش که میشه ولی خب سخته اگه کمکی داشته باشی آسونتر میشهیکی از هم دانشگاهیام دو تا بچه کوچیک و یه تو ...

خیلی هم عالی.اون شرایطش از منم سخت تر بوده.برا کنکور و آزمون میخوند یا دانشجو بود؟

من واسه کنکور نمیخونم یه آزمون دیگه دارم دخترم تقریبا ۳سالشهاما اصلا نمیشه فقط شبا که خوابه تا صبح م ...

چرا؟خیلی شلوغکاره؟مثلا در طول روز تلویزیون روشن کنی اون مشغول تیوی باشه تچ درس بخونی امکانش نیس؟

اره چون نوزاد کلا خوابههه اوایل که بدنیا میاد

آره،راست میگیا.شبا بیدارن روزا میخوابن

بله حتماً اگر همسرت همراه باشهکاری که من کردمبا دو تا بچه

واقعا؟قبول شدی ؟کنکور دادی؟

آموزش زبان انگلیسی فرهنگیان

آفرین چه عالی.دوستت چه با انگیزه بوده.اولین بچش بود؟

عزیزم مادر بودن در کنار مسئولیت های جدیدش که سختیشون قابل انکار نیست کلی حس و حال خوب و ظرفیت های روحی و روانی جدید هم برای مادر به همراه داره

اگه مصمم باشی و خوب برنامه ریزی و مدیریت کنی حتماً می تونی 🥰