2777
2789
عنوان

بنظرتون با وجود بچه چند ماهه میشه درس خوند🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 70 پست
من دخترم ۲ سالش بود نشستم خوندم دانشگاه دولتی خوب قبول شدم با بچه میرفتم سر کلاس الان دخترم ۶ سالشه ...

چی بگم والا.ان شاءالله موفق و‌موید باشین

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

آفرین چه عالی.دوستت چه با انگیزه بوده.اولین بچش بود؟

موافقم ، خیلی سخته خصوصا که معدل آورده بودن و خودش ۲۲ سالش بود و از کنکور فاصله گرفته بود 

البته به خاطر شوهرش که فرهنگی هم بود و همینطور بچش امتیاز هم میگیرفت . 

بله اولین بچش بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم ، خیلی سخته خصوصا که معدل آورده بودن و خودش ۲۲ سالش بود و از کنکور فاصله گرفته بود البته به خ ...

بابت شوهر فرهنگی هم امتیاز میدن؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

هم داشتن شوهر هم فرهنگی بودن شوهر جدا جدا امتیاز داره

من شوهرم فرهنگی نیست.فقط شوهر دارم و بچه

عه؟چرا؟از چه لحاظ میگین؟

چون خوابه بیشتر وقت ها...دیگه دائم چسبیده نیست بهت

ولی بچه دو سه ساله فهمیده تره و بهانه میگیره وابسته به مادر کسی نباشه نگهش داره حواسش پرت کنه سخته درس خوندن

راستش به خودم که نگاه میکنم میبینم هیچ دستاوردی تو زندگیم نداشتم این اعصابمو خورد میکنه.حس میکنم بای ...

كار خوبي ميكني بخشي از اين دستاوردهاست كه به آدم حس ارزشمندي ميده ، فقط حتما تو انتخاب رشته اي كه ميخوايي بخوني علاقت رو در نظر بگير بازار كار يا اعتبارش رو چك كن ، گاهي بعضي رشته ها هستن خوبن ولي كارايي ندارن يا نتيجه اي كه از اون رسته ميخوايي بگيري طولاني هست بيشتر متمركز بشو رو رشته هاي مهارتي