2777
2789
عنوان

بنظرتون با وجود بچه چند ماهه میشه درس خوند🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 70 پست
کمک داری ؟ اگر کسی کمکت باشه و بچه آن رو بگیره اره می تونی ولی اگر همه اش روی دوش خودت باشه حتی نمی ...

کمک دارم ولی نمیدونم بشه یا نه.قصد دارم اونقدی بخونم که حتما قبول شم.ولی فک کنم خیلی شرایط سختی باشه🤦

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم کلاسی دانشگاهی دوباره کنکور میده و سال حامله بود و قبول نمیشه سال بعدش دیگه با بچه کوچیک ( بچش ...

چه خوب.رشتتون چیه عزیزم؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

سربسته بگموقتی نینی خواب بود میخوندم

چند ساعت؟چه رشته ای میخواستی؟

کمک دارم ولی نمیدونم بشه یا نه.قصد دارم اونقدی بخونم که حتما قبول شم.ولی فک کنم خیلی شرایط سختی باشه ...

اره عزیزم شرایط خیلی سخته 

اگر پیش مادرت زندگی می‌کنی 

بخونم و فقط یه تایم های استراحت پیش بچه ات باش 

ولی به چیزی بگم 

تا دو سال اول و مخصوصا یک سال اول هورمون های داخل بدنت و آسیب های زایمان و بارداری اجازه خیلی کارها رو نمی‌ده 

ولی اگر آدم بخواد می تونه 

فقط خیلی اذیت میشه 

میشه ولی خیلی سختت میشه

خیلی از شرایط خستم.دلم میخواد با درس خوندن و رشته خوب قبول شدن زندگیمو تغییر بدم