2777
2789

داماد خاهرم سبزواریه ....چرا انقدر فرهنگ بد دارن ....حق به جانبن ....هرکار خودشون کنن عیب نیس طرف مقابل بکنه روزگارشو سیاه میکنن .....چقدر باعروس بدن ...و خیلی خسیس ....البته خیلیاشون عالین ...شانس ما 

بانوی کورد ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهرزادمو فردای نامزدی دفوت کرده خونش دورهمس  و بهش گفته حتما لباس این رنگ بپوش....میگفت یک ثانیه میشستم مسگفت پاشو گوشیم بیار پاشو کولر بزن پاشو سشوار بیار ...مسگه سبد های پر میوه رو میداد پخش کنم میگه گفت شاباش نگیر اگ بلندت کردن ...

مسگه از ساعت ۱ تا ۱۱ شب کار کردم با لباس سفید و لپاس سرخ از گرما کار کردم و مسگه اخرسرم گفته قدت چقدر کوتاس بیچاره بچم

بانوی کورد ❤️

والا این اخلاقا که گفتی تو خیلی از شهرا هست..ادما متفاوتند..تو شهر ما هم با عروس بد تا می کنن عوضش د ...

شهرتون کجاس اگ دوس داشتین بگین ...درسته اما فرهنگ بد توی  سبزوار و ....خیلی زیاده البته ایشون مال جوین هست نمسدونم کجاس مشهده 

بانوی کورد ❤️

خییلی خسیسن داُئم دارن خاهرزادمو تیغ میزنن و بشدت پرووووو

اگه بچه نداره طلاق بگیره این مدل مردا غیرت ندارن ، دقیقا این مردتیکه هم مادر شوهر و خواهر شوهرم تیغ می زنه ماشین براش خرید مادر شوهرم بره سر کار ی روز در میون می رفت ، طبقه بالای مادر شوهرم نشسته نکبت ۲۰ ساله ، خرج بچه ش مادر شوهرم و خواهر شوهرم می دن باورت می شه لباس نمی خرید برای بچه ش می گفت خودتون بخرید 😆☹️ تا این حد پرو ، یا خواهر شوهر بیجارم ، قرعه کشی برای دایش نوشته بود قرعه به دایش افتاد دایش ۲ تومن شیرینی به خاهر شوهرم داد ،خواهر  شوهرم گفت این حرفا چیه پول نگرفت ی هفته تو خونه دعوا می کرد چرا پول نگرفتی 🤐

اگه بچه نداره طلاق بگیره این مدل مردا غیرت ندارن ، دقیقا این مردتیکه هم مادر شوهر و خواهر شوهرم تیغ ...

وای بجون مامانم دوتا مورد اخر پیش اومد برا خاهرزادممممم با دقیقا اخه طفلی چندماهه نامزده منم والا ترسیدم بگم طلاقو ....خودش میگه از پسشون برمیام ولی دروغ میگه خیلی سادس و کوتاه میاد

بانوی کورد ❤️

خییلی خسیسن داُئم دارن خاهرزادمو تیغ میزنن و بشدت پرووووو

خواهر زادت عقد کرده؟

بدون آشنایی قبلی نامزد کردن؟

بهتر نبود یکسالی با اجازه خانواده ها رفت و امد و معاشرت میکردن تا بیشتر همو بشناسن؟