بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حرفتون تا حدودی درسته اما یه عده هستن از روی رفاه زیاد رو به فساد آوردن. دیدم که میگم
اطراف ما از هر پسر جوونی میپرسی چرا ازدواج نمیکنی میگه ندارم خرج زن و بچه بدم ، بعد دوست دختر داره و نیاز هاش رو با دختره بر طرف میکنه نه صیغه نه محرمیتی ، هیچی بعد یه مدت هم ول میکنه میره با یکی دیگه
تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝
بله پس همه چی فقر نیست آدم فقیر نا زندگی نداره حال نداره بره دنبال کثافت کاری
بالاخره بی تاثیر هم نیست اگه پول داشت خونه و ماشین میخرید ، یه مراسم عروسی میتونست بگیره ، حقوقش برای مخارج ماهیانه زن و بچه کافی میبود ، کمتر دنبال کثافت کاری میرفت ، الان دختر مردم با چه امیدی بیاد خونه شوهر؟؟ در وقتی پسره هیچی نداره
تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝