2777
2789
عنوان

خدایا این چه زندگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 53 پست
میگین اوایل تیر امنیت مون معلوم بود خب بندگان خدا دیگه چکار میکردن چطور جلوی دشمن وای میستادن

من هیچ انتقادی نسبت به نظامیا نکردم

خاک پاشون هم هستم

فقط گفتم که جنگ بود امنیت نداشتیم

لایک نکن مرسی😁❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچ انتقادی نسبت به نظامیا نکردمخاک پاشون هم هستمفقط گفتم که جنگ بود امنیت نداشتیم

اره واقعا جون دل مایه گزاشتن.    باعث اون جنگم هر کی هست لعنت بهش. هنوزم دنبال آمریکا دارن بو میکشن میرن هیچ دستاوردی هم نداشتن 

حرفتون تا حدودی درسته اما یه عده هستن از روی رفاه زیاد رو به فساد آوردن. دیدم که میگم

اطراف ما از هر پسر جوونی میپرسی چرا ازدواج نمیکنی میگه ندارم خرج زن و بچه بدم ، بعد دوست دختر داره و نیاز هاش رو با دختره بر طرف میکنه نه صیغه نه محرمیتی ، هیچی بعد یه مدت هم ول میکنه میره با یکی دیگه 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

ما که دیگه جوونیمون حروم شد بچه هامون گناه دارن بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم که به دنیا آوردمشون

بنظرم بچه آوردن تو این وضعیت اشتباه بزرگیه مگر اینکه پولدار باشی مثل این فوتبالیست و بازیگرا 

اطراف ما از هر پسر جوونی میپرسی چرا ازدواج نمیکنی میگه ندارم خرج زن و بچه بدم ، بعد دوست دختر داره و ...

بله پس همه چی فقر نیست آدم فقیر نا زندگی نداره حال نداره بره دنبال کثافت کاری 

بله پس همه چی فقر نیست آدم فقیر نا زندگی نداره حال نداره بره دنبال کثافت کاری

بالاخره بی تاثیر هم نیست اگه پول داشت خونه و ماشین میخرید ، یه مراسم عروسی میتونست بگیره ، حقوقش برای مخارج ماهیانه زن و بچه کافی میبود ، کمتر دنبال کثافت کاری میرفت ، الان دختر مردم با چه امیدی بیاد خونه شوهر؟؟ در وقتی پسره هیچی نداره 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝