2777
2789
عنوان

یه چیز به سرم زد به خواهرشوهرش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 81 پست
چشم😄👍

چشمت روشن 

این قانون و فراموش نکن هیچوقت که با هر سگی مثل خودش باید رفتار کنی که فاز شیر نگیره واست

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاله هاشم بفرستم؟

به هررررررکی که هست بفرست به یکی دونفر قانع نباش 

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

بعدم بگو یعنی بنویس این ادم یه بزرگتر نداره جلوشا بگیره اگر نه که مجبورم پیام هاشا کپی بگیرم و برم شکایت کنم 

الان لیست مینویسم شماره همه رو دارم

اره قبل از همه برو تو یادداشت ها قشنگ یه متن با اب و تاب و فلان همونجور که بهت گفتم اماده کن که یعنی دیگه تو خیلی سکوت کردی حرمت نگهداشتی و خانومی کردی ولی صبرت تمام شده و جواب سکوتت رو بدتر دادن و..... بعد هرچی که شده رو بنویس و بگو نری خلاصه کنی یا بزار بفهمن همه

اررره یه شیر زن باش نه یه موش ترسو که هرکی از راه میرسه فحش بده و بزنه تو سرت تو بزن توسرشون تو فحش ...

من همین کاررو کردم همه انگشتا سمت منه ومن مقصرشدم اونا دروغ میگن ابرومو بردن شکابت کردم

به خاله هاشم بفرستم؟

نمیدونم عزیزم

بنظرت خاله ها رو بزاری برای سری بعد بهتر نیست؟ میگم چیزی باشه بعدا بتونی باهاش بترسونیش یا ساکتش کنی

نمیدونم شاید هم به همه بگی و همه سرش بریزن بهتر باشه

به نظرت پدرش آدم منطقی هست تنها بری باهاش صحبت کنی بگی تا الان به احترام شما چیزی نگفتم و ولی میبینم خواهرشوهر با متانت و خانمی من رفتارش بدتر و وقیح تر میشه و دارم به خودم ظلم میکنم اومدم بگم دیگه صبرم تموم شده و از این به بعد مثل خودش باهاش رفتار میکنم اومدم بگم بعدا از دست من ناراحت نشید

به تظرت جواب پدره چیه؟

نه هیچی نگفت گفتم باید به شوهرش بگی گفت به بابام میگم باباشم گفته بود اخلاقش اینجوریه

مقصر شوهرته عزیزم 

اون اگه پشتت بود تخم نمیکرد توهین کنه بتو

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

نمیدونم عزیزمبنظرت خاله ها رو بزاری برای سری بعد بهتر نیست؟ میگم چیزی باشه بعدا بتونی باهاش بترسونیش ...

و اینکه بگی بابت فحاشی خواستم شکایت کنم ولی تا امروز به احترام شما نکردم ولی از این به بعد کوچکترین بی احترامی ببینم از حق خودم نمیگذرم

کامل اول رفتار و حرفا و استوریهای خواهره رو برای پدره توضیح بده تنهایی فقط تو و پدره

من همین کاررو کردم همه انگشتا سمت منه ومن مقصرشدم اونا دروغ میگن ابرومو بردن شکابت کردم

اون فحش دادن تو مقصر شدی؟؟ خاک تو سرشون خدا لعنتشون کنه یه سری دعا و اینا واسه غلبه بر دشمن هست بخون اونارو