2777
2789
عنوان

با خاستگاری ک سرد و خشکه چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 36 پست
فقط پیر میشی برای اینکه یکم بهت محبت کنه

اگ ازش انتظار محبت نداشته باشم بنظرت میشه باهاش ساخت

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

نمی‌دونم ولی از نظر من یک زن غیر ممکنه بدون محبت همسرش خوشحال باشه 

مگر اینکه بتونی تغییر ش بدی

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه همکارم پیش اومد .بعدا فهمید پسر از رابطه اومده بود بیرون به اصرار خانواده اش رفته خواستگاری دختر خانم و کلا بی میل بودن و همکارم هم رد کرد 

والا ازدواج کلا ریسک ، ازدواج با شخصی بی میل ریسک اش بیشتر 

این پسر حتی اگه خجالتی هم باشه بنظرم نباید همیشه شروع کننده شما باشی 

آخه این چه سوالیه عزیز؟! 

شما میخوای باهاش زندگی کنی نه کاربرا

الان چه احساسی داری؟ اگه اوکی هستی و عین خیالت نیست 

که هیچی میسازی بعدا

اگه نه ده برابر بدتر میشی بعد ازدواج

واسه همکارم پیش اومد .بعدا فهمید پسر از رابطه اومده بود بیرون به اصرار خانواده اش رفته خواستگاری دخت ...

چطور میتونم اینو متوجه بشم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

شاید طفلی خجالتیه

خجالتی هس ولی حداقل یه میلی نشون بده

چطور میتونم اینو متوجه بشم

ببین من نگفتم حتما همین مورد 

من فقط میتونم بهت بگم پسرا خیلی ساده علاقه نشون میدن برخلاف ما خانما 

اگه مورد قبول پسری باشه خیلی سعی می‌کنه در بیانش 

من هم با همسرم دوست بودم هم نامزد ایم 

این مرد داره با رفتارش میگه بی میلم 

گاها رفتار بهتر از گفتار نشون میده .