2777
2789
عنوان

فالگیر سید جواد در تبریز

70 بازدید | 13 پست

دوستان کسی این روحانی رو میشناسه؟ شمارشو میخوام، توی رضوانشهر هست خونش

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجنه و شیاطین و نیروهای منفی در ارتباطه دیگه

درسته حتما کار راه اندازم هست 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اما نه بهتر از خدا.شیطان قسم خورده به گمراه کردن انسان. بنظرت میاد خیر برسونه به انسان؟

قطعا ن و قطعا هیچ قدرتی بالاتر آر قدرت خدا نیست...امامیبینی بعضیا ب واسطه همینا باادم کارا میکنن ک 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

قطعا ن و قطعا هیچ قدرتی بالاتر آر قدرت خدا نیست...امامیبینی بعضیا ب واسطه همینا باادم کارا میکنن ک

دفت کن همه کسانیکه این کار رو میکنن همش تو کارشون گره روی گره است. همیشه گرفتارند. 

دفت کن همه کسانیکه این کار رو میکنن همش تو کارشون گره روی گره است. همیشه گرفتارند.

اره برا من گرفت البته برا بچم خودش زندگیش ب جدایی و طلاق رسید

خیر نمیبینه کسیکه تو این کارهاست. منم دیدم بعضیا که اینکاره هستند زندگی پریشان و داغونی دارن

اره درسته ...کاش از توانایی‌شان توکار مثبت استفاده کنن دعانویس ها