2777
2789
عنوان

اینکه خاستگارمو ب خاطر گیر دادن ب عکسم رد کردم منطقیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 142 پست
نخونده میدونم چی نوشن من۱بار نامزدم تو دوران دوستی بهم گفت وقتی با من میایی بیرون جوری که دوست دارم ...

دقیقا منم همینم

اخه من زن به این بزرگی مگه برده ام با بچه ام بهم یکی بگه چی بپوشم

اگه قبولم نداره چرا اومده و انتخاب کرده

اگه داره که دیگه واقعا اضافه حرف نزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ذره تاثیر پذیریم بالاست الان ی کاری کردن یکم دارم ب بنده خدا حق میدماصن نمیدونم چی درسته چی غلط

پس از اون ادما دهن بینی

ببین اون اقا نه شوهر بوده نه پدر نه برادر فقط خواستگار بوده همین پس نباید دخالت میکرد

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

مگه گفتم اشکال داره؟؟ البته خودم شخصا برای چشم زخم و انرژی منفی از سمت بقیه عکسامو استوری نمیکنم وگر ...

خب من ب انرژی منفی و این چیزا اعتقاد ندارم

اینکه حال خوبمو ب اشتراک بزارم بهم حس اعتماد ب نفس و انرژی میده 

چون حال می‌کنن پیچ مثل یه دفتر خاطرات میمونه که با بقیه مشترک میشی دوس داری عکس های خوشگلت حال خوبت ...

منم این حال رو دوس دارم اما نمیصرفه به خاطر این حال دچار چشم زخم و جذب انرژی منفی دیگران بشم

برای حال خوب منم دعا کنید😊🙏

دقیقا منم همینماخه من زن به این بزرگی مگه برده ام با بچه ام بهم یکی بگه چی بپوشماگه قبولم نداره چرا ...

اره بخدا بعدشم گفتم تو فقط دوست پسرمی حق نداری بگی که چی بپوشم یا نپوشم حتی الانم چیزی نمیگه اگه من ازش نظر بخوام میگه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اخه من حتی اگه میگف مثلا دوست ندارم عکس از خودت بزاری میتونستیم با گفت و گو حلش کنیم خیلی بهم بر خور ...

کار درستی کردی. طرز فکرش رو بهت گفته

به نظرش زنی که به تیپ و ظاهرش می رسه وامروزی هست دنبال جلب توجه هست. و گرنه که اینو نمی گفت.

این یه حرف ساده است ولی نشون دهنده ی خیلی چیزهاست

خوب کردی ردش کردی. برای خودت ارزش قایل بودی. 

ایشالله یه نفر با ارزش ها و عقاید درست و مثل خودت بیاد سر راه خودت. 

خب من ب انرژی منفی و این چیزا اعتقاد ندارماینکه حال خوبمو ب اشتراک بزارم بهم حس اعتماد ب نفس و انرژی ...

اوکی،  حتی خارجیا به انرژی منفی از سوی دیگران اعتقاد دارن و در قرآن به چشم زخم اشاره شده. ،،،،

برای حال خوب منم دعا کنید😊🙏

اره بخدا بعدشم گفتم تو فقط دوست پسرمی حق نداری بگی که چی بپوشم یا نپوشم حتی الانم چیزی نمیگه اگه من ...

من شوهرم بهم میگفت 

مثلا میگفت چیزی نپوشی سینه هات معلوم بشه 

یعنی یقه باز

در همین حد 

دیگه دوره این حرفا تموم شده دخترا عاقل شدن خودشون میدونن بد و خوب چیه

این الان اینجور بوده خدا رحم کنه ب بعد ازدواج ...از من میشنوی ب مرد بددل حتی فکر هم نکن دلم برای اون ...

I am not agry with you

کم تجربه آید گلم بخدا اینجور نیست توی یه ماه آشنایی باید بیشتر احتیاط میکرد دیگه به نظرم که این رفتار پسره یه نشونه خوب بوده ولی گفتارش میتونست بهتر باشه یک به یک تو نمره منفی مساوین  

به نظرمن یک موقعیت خوب  رو نباید واسه همچین چیزی از دست داد مگه واااقعا نتونی هیچ وقت عکس نذاری از خودت  ک خوب همش باعث دعواست  من خودم به شخصه بودم اون مورد واسم مهم تر بود  باازدواجای الان والا