2777
2789
عنوان

اینکه خاستگارمو ب خاطر گیر دادن ب عکسم رد کردم منطقیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 142 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی حرف زوج شدنه دیگه به جفت انسانن توی بعضی چیزا باید تغییر رویه بدن هر دو تاشون و به نظرم تجربتون ...

من از شما لاقل بزرگ‌ترم و متاهل و ۱۳ ساله ازدواج کردم

والا اگه طرف لخت خودشو نزاره چرا باید یه نفر دیگه برا عکسش تصمیم بگیره 

تازه یارو نرسیده خواستگاره این غلطا براش زیادی بوده

میدونی من یکم عجولمعصبی میشم دیگ فکر نمیکنم ب کارها و حرفام

خب اشتباهاتم همینجا بوده 

حالام دیگه سعی کن واسه تصمیمات مهم بعدی زندگیت عجولانه رفتار نکنی 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

زیاده روی کردی 

دوره آشنایی رو ادامه میدادی اگر رفتار مشابه تکرار می‌شد اونوقت یه چیزی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بیرون رفتن با عکس گذاشتن خیلییییی فرق داره عزیز دلم ببخشید یه سوال دارم میشه بپرسم؟ شغل ایشون چیه و ...

عزیزم اگه با من هستید چون من رو ریپلای نکردین

ایشون مهندس یه شرکت خوب بودن حقوقشم در حد خودش خوب بود

من پرستاری میخونم هنوز تموم نکردم ک شاغل شم

حالا چرا عکس گذاشتی؟ دلیلت چی بوده خدایی؟ واقعا نیاز به توجه و دیده شدن توسط افرادی دارید یا پز میدید !  دقیقا نمیفهمم چرا بقیه عکسشون استوری میکنند هدفشون چیه ازین کار🤔🤔🤔🤔 

برای حال خوب منم دعا کنید😊🙏

نه اون برای تو هرکسیهنه تو برای اونقراره مهم ترین ادم زندگیت رو انتخاب کنیاونم همینطوربدبختی ما ایرا ...

از زاویه شما نگاه میکنم درسته

از زوایه خودم نگاه میکنم درست نیست،😂😂😂

حالا چرا عکس گذاشتی؟ دلیلت چی بوده خدایی؟ واقعا نیاز به توجه و دیده شدن توسط افرادی دارید یا پز میدی ...

همه ادم استوری میکنن دیگ

منم همیشه استوری میکنم 

خودمو دوست دارم

عکسامو دوست دارم 

چ اشکال دازه عکسامو ببینن بقیه ،عکسای بدی ک نیستن 

حالا چرا عکس گذاشتی؟ دلیلت چی بوده خدایی؟ واقعا نیاز به توجه و دیده شدن توسط افرادی دارید یا پز میدی ...

دوست دارن دلشون میخواد میخوان ببینن فضولشون کیه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.