2777
2789

وقتی برای اولین بار میان خواستگاری 

عروس جلو در وایمیسه برا خوش آمد گویی یا اتاق خواب منتظر میمونه تا صداش بزنن بیاد؟

چطوریه؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

اگه خاستگاریه اولین دیداره تازه همون وایسه کنار مامانت دم در یه سلام کن عادی نه خیلی خوش آمد گویی بزرگ اون برا بله برونه بعدشم باید جلوی تو مامانت بابات و.داداش اینا باشه تو عادی اون عقب تر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خاستگاریه اولین دیداره تازه همون وایسه کنار مامانت دم در یه سلام کن عادی نه خیلی خوش آمد گویی بز ...

مرسی عزیزم 

ولی راستش من اصلا دلم نمیخواد خودم باشم 

میگم برم اتاققی چیزی صدام بزنن بیام 

به نظرت زشته؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

جدیدا که دم در وامیستن ولی قبلا منتظر میموندن صداشون کنن

من دوس دارم منتظر بمونم صدام کنن

به نظرت زشته؟

ای کاش روزی برسه که منم برم خواستگاری🥺💗💗

اتشالله

قدیما قایم می‌شدن ولی اگه دوستته از قبل نه برو جلو خوش آمد گویی کن و دسته گل و بگیر ازش

دوستم نیستم عزیزم 

من دوس ندارم وایسم جلو در ولی حس میکنم زشته

جدیدا که دم در وامیستن ولی قبلا منتظر میموندن صداشون کنن

ولی خیلی استرس‌ بیشتر اون سلامه هم شیرنی خاصی داره تازه همه بهت نگا میکنن جز عروسو داماد روشون نمیشه البته دیگه از اون عروس دومادا کم هس

مرسی عزیزم ولی راستش من اصلا دلم نمیخواد خودم باشم میگم برم اتاققی چیزی صدام بزنن بیام به نظرت زشته؟

عزیزم به سلامتی خوشی 

سنتیه ؟چن سالته ؟

ببین اگه رفتی قایم شدی اون سلامه خیلی برات سخت میشه ی استرس بدی میگیرت چون همه سلام کردن نشستن یهو تو باید وارد شی سختت میشه احتمال سوتی دادن هم هست برا استرس ووو تا چند دیقه هم کلا استرسی هستی کلا من خودم باشم توصیه نمیکنم حالا رسم تونم مهمه گلم 

ولی درکل بخام بهت بگم یه سلام عادی خانومانه کن تو همون شلوغی خودتو راحت کن سلام کردی میتونی بری تو اشپز خونه دوره چایی بعد ی صدات میزنن چاییو ببر فکر کن یهو هم چایی هم سلام دستت باشه سختت میشه 

این استرسه قشنگم هس 🥲