2777
2789
عنوان

باردارم خواهر شوهرم میخواد بیاد کمک اما من دلم نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 107 پست

خب ادم تا خونش کثیف نباشه که خونه تکونی نمیکنه دیوانه ای ها

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه به کمک نیاز داری به این چیزا فکر نکن چون اکثرا همینن بچه کوچیک داری حامله هم هستی توقعی نیست واق ...

کمک ک لازم دارم 

خصوصا اگه خدای نکرده برای زردی رفتم بیمارستان 

یکی باید پیش دخترم باشه 

اما خب 

میاد سر و صورتمو نگاه می‌کنه 

و یادشون می‌ره ک‌خودشون تو بارداری چجوری بودن 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
کمک ک لازم دارم خصوصا اگه خدای نکرده برای زردی رفتم بیمارستان یکی باید پیش دخترم باشه اما خب میاد سر ...

نه بابا فکر بد نکن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چی بگم والا! خب اندام و صورت همه خانما تغییر میکنه این دیگه غصه نداره!

من خیلی تغییر کردم 

پوستم تیره شده 

ام انداخته 

چشمام کوچیک شده

زشت شدم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

ول کن بع  اینا فکر نکن خانم باردار همینه دیگه منم۳۴ هفته ام اندام و قافه کلا عوض شدم.

اماشعورداره حداقل من بارداری پرخطرم  مادر شوهر جاری خواهرشوهر  ی لیوان ابم دستم ندادن بخدا من۲ماه دردزایمان و دارم میرم دکتر هفته ای ۱بارهمش میگه باید بخوابی خانم بلند نشو .اما چ کنم دریغ از شعورشون .میدونن مامانم نمیونع بازم درک نمیکنن

اسی میگه قبلا بهش یچیزایی گفته برای همین سخته اون بیاد وگرنه کیه از کمک گرفتن در این شرایط بدش بیاد.

اهان اون قسمتو نخوندم که گفته بود

آدم با مامان خودش فقط توی این شرایط راحته ولی خب وقتی مجبوره باید اهمیتی نده به حرفاش چون دست تنها خیلی سخته

خب بیچاره میخاد بیاد بهت کمک کنه این فکرا چیه میکنی؟همه میدونن زنا تو بارداری قیافه و اخلاقشون تغییر میکنه خب عادیه منم الان ۹ماهه باردارم مامانم اومد برام همه جارو تمیز کرد بازم خب یجاها مونده همه میدونن سخته قیافمم حوصله آرایش ندارم همینجوری ک تو خونه هستم همینجوری میرم بیرون و دکتر و ...

منم خوشم نمیاد هرچند ازاین خواهرشوهرا ندارم. ک دلسوزم باشه ولی من ب جات باشم. سختی رو ترجیح میدم.یا ...

منم سختی رو ترجیح میدم چون از نظر روحی مطمئنا اذیت میشم

از طرفی هم وختی به دخترم فک‌میکنم نمیخام مادر خودخواهی باشم که بخاطر این چیزا اونم تو اذیت باشه کشته تشنه بمونه.تازه به غذا خوردن افتاده 

و یا چیز دیگه من بعد زایمان تغییرات هورمونی زیاد میشه 

افسردگی میگیرم 

بیحال میشم 

نمیتونم کارامو بکنم‌

کمک لازم دارم 

اما از آدمای خاله زنک هم بدم میاد

کمک ک لازم دارم خصوصا اگه خدای نکرده برای زردی رفتم بیمارستان یکی باید پیش دخترم باشه اما خب میاد سر ...

ول کن این بدبینی رو عزیزم جنبه مثلتش ذو ببین‌که دخترت پیش به ادم قابل اعتماد مثل عمه ش میمونه تایمی که شما نیستی

در دهن هیچ کس و نمیشه بست عزیزم بیخیال این حرفا ش‌و