2777
2789
عنوان

پماد برای چسبندگی ایجاد شده بعد ختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متخصص اطفال بردی بتز کرد؟برامن باز نکرد گفت خودش باز میشه.نمیدونم ببرم اورولوژی یا دوباره اطفال

اطفال بردم.

دکتر اطفال که همیشه میبرم چیزی نگفت. بردمش یه دکتر دیگه پیرمردم بود سریییع بازش کرد. خداروشکر دیگه نچسبید ولی میگم تا وقتی پوشک بشه باشه پماد بزنی.

الانم که میگی خودت باز کردی فرقی نداره. چون دکتره بهم گفت کاری نداشت خودت باز میکردی.

دختر خوب نگاه کن ببین لبه داره اگر نداره که چسبندگی ببرش دکتر

بخاطر سایزش بردم دکتر

میگه بزرگ بشه خوب میشه

چی بگم والا

ولی خیلی کوچولوعه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
بردیش متخصص اطفال جدا کرد؟من بردم گفتن مشکل نداره جداش نکرد

نه بردم پیش همون اورولوژیستی که ختنه اش کرده بود 

به‌منم‌می‌گفتن‌اوکیه‌ولی‌من‌می‌دیدم که یه طرفش انگار چسبیده با دستم جدا کردم‌ یه ذره شو بچه ام‌کبود شد از گریه ولی بردم‌دکتر‌توجه‌نکرد به‌گریه اش قشنگ‌جدا‌کرد توش قرمز بود بعد دیگه از ترس هر بار پوشک عوض می کردم‌پماد زدم تا یک‌سالگی‌دوباره بردم‌پیش همون دکتر گفت دیگه نیاز نیس قطع کردم

متخصص اطفال بردی بتز کرد؟برامن باز نکرد گفت خودش باز میشه.نمیدونم ببرم اورولوژی یا دوباره اطفال

من پسرمو که ختنه کردیم یادمه اون سرش کلاهکش به پوستش چسبیده بوده ازکناره هاش معلوم بود عفونت وچرک داره ولی فقط چربش میکردم با ویتامین چشمی وتمیز نگه میداشتم به مروز اون پوست وکلاهک جدا شد،انگار زمان خوبش کرد

دکتربردم گفت مشکلی نداره درست میشه

به دوس تا خانم پسردار نشون دادم اونام گفتن هنوز زخمه ونیازداره تا خوب بشه 

و واقعا با گذشت دو سه ماه بهتر شد وبعدم جدا شد

من پسرمو که ختنه کردیم یادمه اون سرش کلاهکش به پوستش چسبیده بوده ازکناره هاش معلوم بود عفونت وچرک دا ...

مرسی گلم.منم فعلا چرب میکنم از یه طرف رها کردم از طرف دبگه هنوز وصله تا هفته دیگه صبر میکنم دوباره میبرم دکتر اینم از اون طرف که وصله باز شده پایینش به چیزایی از قبل بوده میاد بیرون کم کم یه چیز سفت زرد رنگ تز اون طرف که باز کردم به چیز سفید دورش بود که تمیز کردم خوب شده توکل برخدا.خسته سدم دیگه

مرسی گلم.منم فعلا چرب میکنم از یه طرف رها کردم از طرف دبگه هنوز وصله تا هفته دیگه صبر میکنم دوباره م ...

نه نگران نباش درست میشه ولی برای احتیاط یه دکتر ببرش که دلت اروم بشه ولی قول میدم چیزی نیست درست میشه