2777
2789
عنوان

چرا کوبیدن جنسیت پسر رو روشنفکری میدونن ی سری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه پسرا کماکان میکوبن فرقی نداره دختر باشه یا زن حس برتری جویی دارن پس حق شونه کوبیده بشن. اونم این نسل..

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

فقط افراط..

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عزیزم منو همسرم خیلی دختر دوست داریم ولی از پسرم بدمون نمیاد 

اینجوری نیست که پسر شد ناراحت بشیم یا بخوایم سقطش کنیم 

اونایی که میگن باید سقط بشه و گریه زاری می‌کنن خیلی حالم ازشون بهم میخوره فازشون چیه چه فرقی داره 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اگر برعکس دختر بخواد چی

بحث دختر پسر نیست  حالا ی خانوم دختر خواسته نمیتونی بگی همه اینجورین من خودم پسر بچه بیشتر دوست دارم 

بعصی زنا خیلییییی ... پرستن 

همون پیک میهای خودمون من اونا رو میگم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یعنی منکه دوست دارم این یکی پسر بشه کارم بده یا نه🤔🤔🤔🤔البته اگه دخترم بشه خیلی خوشحال میشم

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

دقیقا حرفات قبول دارم عزیزم بچه دختر پسر نداره منم الان باردارم رفتیم سونو اصلا جنسیت نپرسیدیم فقط هی می‌گفتیم سالم همه چیش خوبه بعد خود دکتر گفت آره نینیم پسر به خدا هم من هم شوهرم هیچ فرقی نمی‌کرد برامون فقط از سلامتش خوشحال شدیم مامانم گفت جشن تعیین جنسیت بگیر گفتم من اینارو قبول ندارم یعنی مثلاً تو جشن پسر شه یا دختر شه بخوایم خوشحالی کنیم 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

چون کسایی که پسر میخوان، دخترو میکوبن ما پسرو نمیکوبیم تو مادرو که طرز فکره دوران حجری داره میکوبیم

آخه چرا باید کوبید مگه خودمون دختر نیستیم ما تو جامعه ای با دو جنسیت زندگی میکنیم هر کی ی جنس رو بکوبع واقعا کم عقله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖