2777
2789
عنوان

چرا کوبیدن جنسیت پسر رو روشنفکری میدونن ی سری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 63 پست

چون بد جا افتاده انقدررر تا الان دختر کوبیده شده انگار دیگ مردم منفجر شدن دارن برعکسش میکنن 

البته من واقعا ندیدم کسی تاحالا پسرو بکوبه 

فقط دیدم ب کسایی ک میگن ما پسر دار شدیم چند درجه از زنای دیگ بالاتریم توهین شده یا نهایت اونا ک گفتن پسر میخوایم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا باید کوبید مگه خودمون دختر نیستیم ما تو جامعه ای با دو جنسیت زندگی میکنیم هر کی ی جنس رو بکو ...

خب دیگه یه مشت احمق هستن که بچه شون دختر شه میان اینجا چس ناله میکنن وای چیکار کنم شوهرم پسر دوس داشت

من اینو نمیخوام خدایا چرا پسر ندادی و...  

ما با اینا بحث میکنیم

بعضی خانما پسر دار شدن رو افتخار میدونن 

و دختر رو حقارت 

بحث روشنفکر بودن نیست 

بحث زن ستیزی تو جامعه است 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

کسی چیزی رو نمی پرسته. متعادل باشید.علایق دیگران به کسی ربطی نداره تا وقتی آسیب نزدن به ما

آسیب فقط این نیست با مشت بزنه تو صورتمون 

کسی که میگه پسر میخوام انسان نرمالیه 

اما انسانی که میگه وای پسر دارم پس من از جاریم و فلانی و بهمانی سرترم لایق کوبیدنه .

کسی چیزی رو نمی پرسته. متعادل باشید.علایق دیگران به کسی ربطی نداره تا وقتی آسیب نزدن به ما

اتفاقا از این زنا ریخته تو جامعه دور ع جون شما خوش ب حالت اگ تاحالا ندیدی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یعنی منکه دوست دارم این یکی پسر بشه کارم بده یا نه🤔🤔🤔🤔البته اگه دخترم بشه خیلی خوشحال میشم

ن بد نیس بنظرم ب کسی ربط ندارع کی چی دوست داره این ب خود هر شخص ربط داره قرار نیس چون تو پسر یا دختر دوست داری اون جنس رو بکوبیم شاید روحیات تو با اون جنس همخوانی داره البته ب شرطی که اون جنس نشد بچه رو تحت فشار نذاری که چنین چیزی هم تو این قرن امکان ندارع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

ن بد نیس بنظرم ب کسی ربط ندارع کی چی دوست داره این ب خود هر شخص ربط داره قرار نیس چون تو پسر یا دختر ...

من خودم چون دختر دارم دوست دارم از هردو جنس داشته باشم البته اگه دخترم بشه خیلی خوشحال میشم 🥰

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

بعضی خانما پسر دار شدن رو افتخار میدونن و دختر رو حقارت بحث روشنفکر بودن نیست بحث زن ستیزی تو جامعه ...

ن بابا ربط ندارع برعکسشم زیاد دیدم مثلاً خواهر شوهرم هی میگه هر کسی لیاقت دختر دار شدن رو نداره والا مارو سابیده چن ساله هیچکس هم چیزی بهش نمیگه ولی همش تکرار می‌کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن بابا ربط ندارع برعکسشم زیاد دیدم مثلاً خواهر شوهرم هی میگه هر کسی لیاقت دختر دار شدن رو نداره والا ...

عزیزم کجا ربط نداره؟

ایرانیا ۱۰۰ ساله پسر پرستن

خب معلومه که یه عده حساس میشن دیگه

چون بد جا افتاده انقدررر تا الان دختر کوبیده شده انگار دیگ مردم منفجر شدن دارن برعکسش میکنن البته من ...

من هردو مدلش رو دیدم مثلاً پسرم تو ماشین بود یکی گف اح بچت پسره خیلی ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40