2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپیرونولاکتون جواب نداد؟

جواب داد ولی باهاش پریود نمیشدم دکترمم گف نمیشه تا اخر عمر خورد ب کبد اسیب میزنه وگرنه اون تایمی ک میخوردم ریزشم خیلی کم شده بود موهام جون گرفته بود🥲

رفع تنبلی تخمدان،  همه ی مشکلات هورمونی ریشه شون از ضعف تخمدان میاد

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
جواب داد ولی باهاش پریود نمیشدم دکترمم گف نمیشه تا اخر عمر خورد ب کبد اسیب میزنه وگرنه اون تایمی ک م ...

اصلاح سبک فقط 

هایلاتهای این دو تا پیج بخون 

niloofarpco 

bardari_flora 

راه دیگه ای نداره

فعلا امضا ندارم
هورمونی بود ریزشت؟؟؟یعنی خوب شدی؟میشه اسم اون یکی قرصت هم بگی🥲🥲🥲

من تنبلی دارم بله

یه مدت به شدت موهام ریخت ولی خب خوردم برگشت الان خوب شده تقریبا

گفتم عزیزم 

ولی خب این قرصا تو دورانی که میخوری موی زائد هم زیاد میکنه

ولی خب من گفتم برا اون که دیگه میرم‌ لیزر لااقل موهای سرم نریزه

تغذیه تون ایراد داره. دوتا تایپیکمو بخونید . تایپیک تجربه درمان افسردگی خودم ریزش مو

الان دیدم تاپیکتو

منه خاک بر سر هم ۱۷ سالگی رژیم گرفتم چاقم نبودم فقط یکم شکم داشتم دختر عموهای حسودم انقدر زیر پام نشستن هیچی نمیخوردم تهش اینجوری نابود شدم تو رو قران بگو چ کردی

الان تستسترونم بالاس موهای زاید زیاد موهای سرم نازک و ریزش شدیدددد🥲😔😔😔میخوام بمیرم