2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونر ویتالیر عالی بود ولی گرون دیگه نگرفتم من ۸۰ گرفتم الان شده بی‌صاحب ۲۹۰و۳۰۰ اینا🫠🫠😫😫💀

باز خوبه ۳۰۰ تومن

خوبه بگیرمش؟

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

تونر تنها بخش روتینه که همیشه میگم یا خارجی تهیه بشه یا کلا حذف بشه . چون تونرای ایرانی همشون احتمال ایجاد جوش دارن . 

تونر اکسیس وای - مدی کیوب - آنوا- بادی شاپ عالین

تو ایرانیا هم ژنوبایوتیک - لافارر - ویتالیر- بیتروی کیفیتشون یکم قابل قبوله

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

تونر تنها بخش روتینه که همیشه میگم یا خارجی تهیه بشه یا کلا حذف بشه . چون تونرای ایرانی همشون احتمال ...

اون خارجی هایی که گفتی قیمتشون چنده قندعسلم؟

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

اون خارجی هایی که گفتی قیمتشون چنده قندعسلم؟

بادی شاپ حدود ۲۴۰۰  

مدی کیوب و آنوا ۱۶۰۰ 

اکسیس وای حدود ۱۸۰۰ 

ژنوبایوتیک و بیتروی حدود ۳۵۰

ویتالیر و لافارر حدود ۳۰۰

اگه پوستت جوش داره و چربه : بادی شاپ و اکسیس وای 

اگه لک داره یا دهیدراته اس : مدی کیوب و انوا

بین قیمت مناسبا هم ویتالیر یکم بهتر از بقیشونه و انواع مختلف داره برای هر پوستی عزیزم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑