2777
2789
عنوان

خداییش اوضاع مالیتون این روزا چطورع

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 92 پست

وقتی میگم شکر خدا نعمت بیشتر میکنه

روزی دست خداست 🌱

از انرژی سنگین و منفی بدم میاد و فرار میکنم چون اعصابم بهم می ریزه

هر چند معیشت تنگ و سخت شده

اما با خدا که باشی خودش همیشه راه خروج باز میکنه

نمیزاره بمونی

درمونده بشی

از یک راهی

جایی کمک میکنه ..❤️

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میگم شکر خدا نعمت بیشتر میکنه روزی دست خداست 🌱از انرژی سنگین و منفی بدم میاد و فرار میکنم چون ...

اگه بدت میاد نباید اینجا باشی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
وقتی میگم شکر خدا نعمت بیشتر میکنه روزی دست خداست 🌱از انرژی سنگین و منفی بدم میاد و فرار میکنم چون ...

عزیزم اگه واقعا مذهبی هستی

لطفا مذهبی ها رو خراب نکنید با این حرفا

طوری شده عرزشی ها و جیره خورا خودشونو قاطی مذهبی ها کردن

و ادمای مومن رو بد جلوه دادن

ولی تفاوتشون زمین تا اسمونه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اگه بدت میاد نباید اینجا باشی

عمومی عزیزم

سوال استارتر عمویه

گلم 🌹

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خدایی هیچ. اینده خوبی چشم رو ندارم الان جوونم میخوام به ارزوهای کوچیکم برسم ولی همش ارزویه حسرته خسته شدم شوهرم و نگم الهی بگردمش دو شیفته کار میکنه هیچی ازش نمونده همین امروز گریه کرد 😓😓😓😓😓😓اگر صدامون میشنون دلشون به رحم بیاد به خدا انقدر سخته دیگه از جنگ و خشکسالی و زلزله و اینا نمیترسیم چون وضعیتمون انقدر بده که زندگی داره فقط نفس کشیدن میشه همین میدونم خدا هست بزرگه ولی مردم ایران گناه دارن حقشون این نیست

خودمون که زندگی نمیکنیم فقط مجبوریم ادامه بدیم امید همون یکی دو نفری که به تلاش های ما هست ناامید نش ...

میشه در مورد امضات یه توضیح بدی

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
عزیزم اگه واقعا مذهبی هستیلطفا مذهبی ها رو خراب نکنید با این حرفاطوری شده عرزشی ها و جیره خورا خودشو ...

عزیز جان

دورت بگردم با کدوم حرفا ؟

من عقیده خودم گفتم

ربطش به عرزشی و ...متوجه نمیشم ....

من میگم از وقتی از کوچک و بزرگ نعمات رو دیدم

تازع متوجه شدم

چقدر چشمم رو روی همه چیز بسته بودم

و حال دلم خوب و پر امید شد ...🦋

در صورتی از سختی هموطنم دلم به درد میاد

همه شیعه های مرتضی علی ان

نجیب و مقاوم

میدونم اگر صبر کن خدا بهترین ها رو واسه این مردم

رقم زده به ظهور حضرتش ....❤️