2777
2789

زندگی بهت یه نارنگی میده 

یه همچیت چیزی بود

خیلیییییی قشنگ بود وافعا عشق و نشون داذ 

البته من نصفه دیدمش

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سقوط بر روی تو هم عالی بود

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

خلاصشو میگی عزیزم

یه پسر میفهمه که سرطان داره و سه ماه بیشتر زنده نیست

میخواد از زندگیش لذت ببره میره سراغ اکسس و میفهمه که اون داره با یه مرد ازدواج میکنه میدزدتش و باقی برو ببین استویا نشه کمدی هم هست

تاریخی عاشقان ماهدانشمند شبگرد جدیدملکه اشک هازیبای حقیقی

مرسی 🤩😍ملکه اشک و زیبا حقیقی و عاشقان ماه رو دیدم بین بقیه یکیشون که قصنگ تره برام خلاصه میگید

🥲🤎 به امید دنیایی قشنگ تر 

عههه مرسی 😶😍میشه خلاصشو اگه میتونین بگیننن

یه آیدل سر یه اجرای چشمم زحم میشه میره بیمارستان و قرنیه شو با مادر بوم همون دختر که عاشقش میشه می‌دوزند که چشمم دوباره ببینه آیدل خاطرات مادر بوم میبینه اسم ساگیه و یه آهنگی هی یادش میاد دیگه خسته شدم برو گوگل بزن میاره گلم😘

یه آیدل سر یه اجرای چشمم زحم میشه میره بیمارستان و قرنیه شو با مادر بوم همون دختر که عاشقش میشه می‌د ...

وای ببخشید اگه اذبت شدی حلال کن مرسی افتادی زحمت🙈💗💗

🥲🤎 به امید دنیایی قشنگ تر