2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم خونه رو بزن به نامم

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی راحت و بی خجالت نظرت‌و بیان کن بگو اگرم نمیزنی به نامن پس منم ماشین و نمیفروشم

بعد تا اخر عمر میخاد همینو سرکوفت بزنه ک اره تو منوتویی داری با من رفیق نیستی پشتم نیستی

بعد میگ ب اونا چ ربطی داره مگ ما اختیار ماشین مونو نداریماگ قراره دخالت کنن بیان ۲۰۶ رو ببرنخیلی هفت ...

پس بدون رودر وایسی حرف دلت رو بزن.

بگو منم ازین زندگی سهم دارم 

الهی به امید خودت...  

مثل خودش حرف بزن

بگو چرا من و تویی می‌کنی ، مگه فرق داره مال من باشه یا تو؟؟ تا حالا همه چی به نام تو بوده، یه بارم به نام من بشه که به منم ثابت بشه فرقی ندارن مال من و تو

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
بعد تا اخر عمر میخاد همینو سرکوفت بزنه ک اره تو منوتویی داری با من رفیق نیستی پشتم نیستی

بگو اگه قضیه منو تو خیلی برات مهمه پس به نام زدنش به من نباید چیز سختی برات باشه مگه نمیگی منو تو نداریم پس ثابت کن بهم دوست دارم ببینم بهم اهمیت میدی یا داری خرم میکنی

همینطوری بی‌مقدمه نرو بهش بگو 

اول از همه این ناراحتی که داری رو قشنگ بهش نشون بده 

چند روز ناراحت باش ، تا بالاخره ازت بپرسه مشکلت چیه؟ 

بعد بهش بگو تو فقط پول برات مهمه و احساسات من اصلا برات مهم نیست 

من هم چیزهایی که مال خودم هست رو دوست دارم . ماشین هدیه پدرم رو دوست دارم . طلاهایی که هدیه ی تو و بقیه بود رو دوست داشتم 

ولی تو انقدر راحت رفتی طلاهام ر فروختی و الانم ماشینم رو داری میگیری . پس من دیگه به چی دلم رو خوش کنم؟  لااقل یه کاری بکن تا دلم آروم بگیره و بدونم به جای چیزهایی که از دست دادم یه چیزی به نامم هست 

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم  🔹️ روزنوشت رژیمم رو اینجا ثبت میکنم . اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal