2777
2789

سلام

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

علیک سلام.............شکر خدا....منکه سرکارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدیکی دیگه هم ازامتحانای دانشگاهم افتادمفشار رومه . ناراحتم خسته ام. تحت فشار حرفای پدرمادرمم

سلام عزیزم

اگه قراره خانواده اذیت کنن نگو بهشون افتادی

غصه نخور ترم های بعد پاس میکنی میره پی کارش

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

سلام عزیزماگه قراره خانواده اذیت کنن نگو بهشون افتادیغصه نخور ترم های بعد پاس میکنی میره پی کارش

عقب میفتم . دلم میخواد زودتر از شر دانشگاه و درس خلاص شم هرچه زودتر

از بچگی ترس انداختن توی جونم متنفرم از درس. ماجراش مفصله ولی اسم درس میاد دلپیچه میگیرم

2تا رو تاحالا افتادم بابام میگه به به! عرضه نداری چرا اینطور و خیلی چیزا. روی سرم انگار سنگ دارن میندازن 

تپش قلب گرفتم وترسی تو وجودمه که قابل وصف نیس 

از درس بیزارم اگر بامن بود نمیخوندم خدابه سر شاهده به زور اینا دارم میخونم

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
بدیکی دیگه هم ازامتحانای دانشگاهم افتادمفشار رومه . ناراحتم خسته ام. تحت فشار حرفای پدرمادرمم

سلام

این روزها هم می گذره. مهم ادامه دادنه. 

یک نفر رو می شناسم دوران کارشناسی درسی رو افتاده بود اما خب بعدها باز اون درس رو برداشت.

اون آدم بعدا حتی ارشدش هم دانشگاه تهران قبول شد.

این روزها هم می گذره. مهم ادامه دادنه.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامبرگام ریخته

سلام

چرا؟

علیک سلام.............شکر خدا....منکه سرکارم

سلام

خدا رو شکر

💚💚💚

سلام ♥️مثل همیشه گذشت

سلام

خدا رو شکر

💝💝💝

سلام منم بعدازظهر رفتم بیرون خرید داشتم اونقدر هوا گرم و آلوده بود میگرن شدید گرفتمه حالم بده فعلا ن ...

سلام

امیدوارم بهتر بشین.

💗💗💗

سلاماین روزها هم می گذره. مهم ادامه دادنه. یک نفر رو می شناسم دوران کارشناسی درسی رو افتاده بود اما ...

ترم3هستم اولین بارمه میفتم. این دومین درسی هست که میفتم و سرکوفت وسرزنش میشنوم منم تپش قلب دارم واسترس و ناراحتم

بابام رو درس حساسه تنبیهم میکنه گوشیمم میخواست بگیره 

21سالمه 

و...

ماجرام طولانیه

از بچگیم وحشت درس داشتم وحشتی که بابای عزیزم تو وجودم انداختن که 13 14 ساله هنوز هست بدتر از قبل

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏