2777
2789
عنوان

لینک تاپیک سقط مکرر کسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست
منم برای بچه دوم ۶ بار سقط داشتم. مشکل من خودمم که مشکل انعقاد خون دارم. نمیدونم چرا نمیشه.😭

تهرانی؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

منم برای بچه دوم ۶ بار سقط داشتم. مشکل من خودمم که مشکل انعقاد خون دارم. نمیدونم چرا نمیشه.😭

آمپول نمیزنی مگ

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ماه دومه دارو‌میخورم

خودتم چیزی میخوری

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

خودتم چیزی میخوری

تنبلی دارم داروهای تخمک گذاری میخورم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

تنبلی دارم داروهای تخمک گذاری میخورم

چن سالتونه آن شالله سال دیگ هم من بچه دارشم هم شما

چن سالتونه آن شالله سال دیگ هم من بچه دارشم هم شما

انشاالله 

من ۲۸

شوهرم ۳۷

همسنیم

عه انشاالله دوتامونم زود بارداربشیم سالم‌بمونن

عه انشاالله دوتامونم زود بارداربشیم سالم‌بمونن

توکل برخدا