2777
2789
عنوان

لینک تاپیک سقط مکرر کسی داره

170 بازدید | 23 پست

لینکش رو میخواستم یا گروه؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری ؟علت سقطات چیه

آره یه پسر دارم بعدش سه بار سقط داشتم 

والا بررسی کردیم به سقط سوم فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره و شهریور پارسال عمل کرد مورفولوژی پایین بود و دی اف آی بالا

منم بررسی شدم مشکلی نبود از لحاظ ایمنی و انعقادی یه کم التهاب بدنم بالابود اونم دکتر گفت به محض فهمیدن بارداری باید پردنیزولون بخورم 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

آره یه پسر دارم بعدش سه بار سقط داشتم والا بررسی کردیم به سقط سوم فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره و شهری ...

ازکجا فهمیدی شوهرت واریکوسل داره من خودم همه آزمایشام اوکیه شوهرموببرم پیش چ دکتری چ آزمایش بنویسه خداخیرت بده کمک کن

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

ازکجا فهمیدی شوهرت واریکوسل داره من خودم همه آزمایشام اوکیه شوهرموببرم پیش چ دکتری چ آزمایش بنویسه خ ...

عزیزم باید ببری دکتر اورولوژی 

شما تهرانی؟

اگه تهرانی آدرس بدم برین پیش دکتر همسرم عالی بود

دکتر اورولوژی خودش سونو و آزمایش اسپرم می‌نویسه حتما پیگیری کن

عزیزم باید ببری دکتر اورولوژی شما تهرانی؟اگه تهرانی آدرس بدم برین پیش دکتر همسرم عالی بوددکتر اورولو ...

ن شهرستانی سونو بیضه؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

ن شهرستانی سونو بیضه؟

آره برید پیش دکتر اورولوژی خودش سونو می‌نویسه حتما بگو آزمایش دی آف آی هم بده

آره برید پیش دکتر اورولوژی خودش سونو می‌نویسه حتما بگو آزمایش دی آف آی هم بده

مرسی خدا بهت سلامتی بده چن هفته سقط میکنی آیا قلب دارن

مرسی خدا بهت سلامتی بده چن هفته سقط میکنی آیا قلب دارن

بیشتر از ۷ هفته رشد نمیکنه همه چیزش تشکیل میشه قلب نمیزنه و بعد خونریزی

بیشتر از ۷ هفته رشد نمیکنه همه چیزش تشکیل میشه قلب نمیزنه و بعد خونریزی

منم مث تو ممنونم ازحرفات عایا قرصی به همسرت داد؟

منم مث تو ممنونم ازحرفات عایا قرصی به همسرت داد؟

ما یه کم بد بیاری داشتیم دوهفته بعد عمل پدر شوهرم فوت کرد شوهرم خیلی شکسته شد داروها شو به زور میدادم اما خب خدارو شکر خرداد ماه آزمایش داد همه چیزش عالی شده بود 

مکمل اسپریژن خیلی خوبه اونو خورد

ما یه کم بد بیاری داشتیم دوهفته بعد عمل پدر شوهرم فوت کرد شوهرم خیلی شکسته شد داروها شو به زور میداد ...

فقط همون؟الان اقدام کردی دوباره؟

فقط همون؟الان اقدام کردی دوباره؟

آره ماه دومه دارو‌میخورم