2777
2789
عنوان

شوهرم فقط حرفهای سرد میزنه

326 بازدید | 36 پست

من از زندگیم راضی نیستم و اینم بی دلیل و علت نیست

اون کلا خسیسه

و جز مواد خوراکی از اول ازدواج نه لباس نه وسیله منزل نه وسیله و لباس بچه نخریده کلا حتی یه پوش

جایی نمیتونم بی اجازه  و کسب تکلیف برم

پولم نمیده و ... که حالا بحثم این نیست

منتها من خودمو با چیزای کوچیک سرگرم کردم

کارهای هنری دلخوشی های کوچیک کتاب خوندن سریال و فیلم حتی رفتن رو بالکن و چای خوردن و ازینجور کارهای ساده

نمیخوام شکست بخورم و روحیمو ببازم

اما اون باز حرفهای سرد میزنه

بیخود و بیجهت

مثلا امروز میگه به بهداشت بچه نمیرسی! در صورتی اصلا اینجور نیست

از کارهای خونه مدام ایراد میگیره مثلا رو لیوان لکه اب باشه یا شیشه میز یا پشت پرده ای خاک داشته باشه شکایت میکنه 

گاهیم با ایما و اشاره

مثلا میزنه میتکونه و الکی سرفه میزنه

یا یه قاشق میخوره دهن دماغ کج میکنه میشینه ماست میخوره

باز صد رحمت به وقتی شاکیه

انگار به ادم میفهمونه قطع امیده کلا

من یه بچه دوساله دارم که شبا تا صب شیر میخوره و نمیخوابه و بسیار شیطونی میکنه

وقت حمام رفتن که هیچ گاهی سرویسم نمیتونم برم براحتی

اونم کلا نه کار خونه نه بچه هیچ کمک نمیکنه!

من خیلی وقته کم اوردم

به نظر شما من چکار میتونم کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرکن ب حرفاشم محل نده ریز ریز شروع کن ب خرید

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

مشاور

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

حاصل ازدواج سنتی یادوستی

نه این استاد شوهرم بود 

من طلاق گرفتم اون معتاد بود شیشه و کراک 

این دیده بود اون مدام منو میزنه و اینها

سر کوچه اجاره ایمون این نمایشگاه داشت ۱۶ و ۱۷ سالی بعد منو دید اتفاقی و اشنا شدیم...

من پول دارم اما واقعا نمیرسه یعنی همون بشه خرج بچه...

ازخودش با زبان‌خوش بگیر 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭