2777
2789
عنوان

شوهرم فقط حرفهای سرد میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 36 پست

قبل ازدواج صحبت نکردین؟! قشنگ داره تحقیرت میکنه

چرا انقدر زود باز ازدواج میکنین

این شوهر چی داره…

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
من نمیفهمم چرااینقد شوهراتونو آدم حساب میکنید؟یعنی اونقدری ارزش دارند که بخاطرشون حرص بخورید؟من شوهر ...

عزیزم شما شوهرت اون مدلیه تعمیم به همه میدی

من یبار رفتم قهر خونه خواهر ناتنیم

خونه خودم مستاجر بود حامله هم بودم

زنگ زد گفت اگر شب بمونی دیگه نمیخواد بیایی!

من زنی که یه شب ندونم با کی بوده دیگه میکنم میندازم‌دورررر

میدونم میکنه

قبلا هم‌کرده

زن اولشو با یه پسر بیرون کرده 

اون دبیر بوده گذرونده

پدر برادرشم زنده بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ایراداتی که میگیره بی توجه باش. چون میدونه حساسی، بدتر میکنه. درباره کار خونه هم مدام مردهای دیگه رو مثال بزن یا بگو من خیلی خوشم میاد مرد مسئولیت پذیر باشه و ... کار خونه رو کمک کنه. در کل حساسیتت رو کم کن.

قبل ازدواج صحبت نکردین؟! قشنگ داره تحقیرت میکنهچرا انقدر زود باز ازدواج میکنیناین شوهر چی داره…

۱۷ و ۱۸ سالی ازدواج نکردم

سخته مجرد ثانویه

با تجرد اولیه زمین تا اسمون متفاوته

همه فامیل ادمو به شوهراشون میبندن

مردا از ادم خواسگاری میکنن

بگی نه میرن به زنشون میگن فلانی یعنی من پیشنهاد داده

جلو میرن پس نمونن

که اگر من چیزی گفتم گردن خودم بشکنه

قبلش اصلا زنشون با ادم کات میشه البته اگر مرحمت کنه نیاد سراغ ادمو هر چی لایق شوهرشه به ادم بگه

ازین بگیرو برو تا خیلییییی چیزها

قبل ازدواج صحبت نکردین؟! قشنگ داره تحقیرت میکنهچرا انقدر زود باز ازدواج میکنیناین شوهر چی داره…

قبلش خیلی زبون بازی میکرد خرج و بریزو بپاش و.‌.‌

مردا اینجورین دیگه کاش نسلشون کنده میشد مثل دایناسورها 🙈

۱۷ و ۱۸ سالی ازدواج نکردمسخته مجرد ثانویهبا تجرد اولیه زمین تا اسمون متفاوتههمه فامیل ادمو به شوهراش ...

اها فکر کردم بلافاصله ازدواج کردین ببخشید.

درسته ولی الان برای ما مجردام حرف درمیارن

کلا نسل مردای عوضی باید ریشه کن بشه

انشالا خوشبخت باشید و‌خوشحال

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛