2777
2789
عنوان

سه سال پشت‌موندن و شکست خوردن

61 بازدید | 8 پست

خیلییییییی سختهههه چیجوری به این‌چرخه پایان بدم انگار طلسم شدم هی پشت بمونمم

برا یه معلمییی

گفتم برم  حقوق بعد دیدم کسایی که وکالت قبول شدن چند سال داشتن مبخوندن دوباره

یکی بود ۱۰شال فقط داشت ازمون میداد

میترسم از چاله بیوفتم تو چاه

با اینکه تصمیم گرفتم امسالم بمونم ولی خیلی جدی درس بخونم و گوشیمم جمع کنم بازم شک دارم مثل یه خواهر راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور بگیر گوشی لمسی نداشته باش من حقوقم پشیمونم ۳ ساله پشت کنکور وکالتم خیلی سخته بخدا رشته حقوق ام ...

منم از همین میترسم برم حقوق باز قبول نشم بقیه‌میگن ارزش نداره برو یه رشته دیگ اخه چ رشته ای کخ بعدش بیکاری باشه

منم از همین میترسم برم حقوق باز قبول نشم بقیه‌میگن ارزش نداره برو یه رشته دیگ اخه چ رشته ای کخ بعدش ...

امسال هم بخون اگ دیدی فرهنگیان نشد دیگ برو همون حقوق یا مدیریت یا حسابداری فقد این ستا عزیزم غیر از فرهنگیان هررشته ای بری بعد لیسانس باییید ازمون استخدامی بدی یبار دیگخ باید بشینی مثل کنکوری بخونی برای استخدامی خپدتو نجات بدههه