2789

من خودم مشهد ساکنم این دو جا گفتی لباس فروشی شیک نداره قیمت اش مناسبه اما شیک برند و اورجینال نه 

اما برای سیسمونی خبر ندارم که کدومش بهتر 

همون هفته شهریور شاید متنوع تر باشه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من خودم مشهد ساکنم این دو جا گفتی لباس فروشی شیک نداره قیمت اش مناسبه اما شیک برند و اورجینال نه اما ...

عزیزم زرشک و زعفران خوبو از کجا بخریم؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم زرشک و زعفران خوبو از کجا بخریم؟

عزیزم زرشک برامون از بیرجند میارن ، زعفرون هم دوست پدرم اینا برامون از سمت فاروج میاره منم خودم جایی نمی‌شناسم بخوام معرفی کنم گام 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

وای چیکار کنم پس من مسافرم نمی‌دونم برم کجا

خب خودت گفتی ارزون میخوایی همون هفده شهریور چیز ارزون پیدا میشه دیگه 

من خودم کلا اینجا خرید نمیکنم اما جایی که همه چی باهم داره ، منظورم اینکه وسایل زیادی در دسترس میتونی سریع خرید کنی 

به نظر شما کجا خوبه شما از کجا میخرید؟

اکثرا آستارا ، تهران ، گاها هم زاهدان 

نشد هم آنلاین 

مشهد اجناسش خیلی پسندم 

مراکز خرید جانباز مشهد ، راهنمایی هم هست اما خب شما سیمونی میخوایی بچه نیاز به لباس برند نداره