2777
2789

من خودم مشهد ساکنم این دو جا گفتی لباس فروشی شیک نداره قیمت اش مناسبه اما شیک برند و اورجینال نه 

اما برای سیسمونی خبر ندارم که کدومش بهتر 

همون هفته شهریور شاید متنوع تر باشه 

من خودم مشهد ساکنم این دو جا گفتی لباس فروشی شیک نداره قیمت اش مناسبه اما شیک برند و اورجینال نه اما ...

عزیزم زرشک و زعفران خوبو از کجا بخریم؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زرشک و زعفران خوبو از کجا بخریم؟

عزیزم زرشک برامون از بیرجند میارن ، زعفرون هم دوست پدرم اینا برامون از سمت فاروج میاره منم خودم جایی نمی‌شناسم بخوام معرفی کنم گام 

وای چیکار کنم پس من مسافرم نمی‌دونم برم کجا

خب خودت گفتی ارزون میخوایی همون هفده شهریور چیز ارزون پیدا میشه دیگه 

من خودم کلا اینجا خرید نمیکنم اما جایی که همه چی باهم داره ، منظورم اینکه وسایل زیادی در دسترس میتونی سریع خرید کنی 

به نظر شما کجا خوبه شما از کجا میخرید؟

اکثرا آستارا ، تهران ، گاها هم زاهدان 

نشد هم آنلاین 

مشهد اجناسش خیلی پسندم 

مراکز خرید جانباز مشهد ، راهنمایی هم هست اما خب شما سیمونی میخوایی بچه نیاز به لباس برند نداره