2777
2789
عنوان

شما همچنین آدمی رو می‌پسندید🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 40 پست
نمیدونم اگر با همین شرایط خودتونم اوکی هستین بله اگر خیر که نه

من خودم کاملا برعکس و کسیم که زیاد توی حاشیه نمی‌رم و از آدمای هدفدار خوشم میاد

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک دختر ۱۵ ساله که پارتی رفته اما نمی‌دونسته پارتیه؟! 

بعد هم حضور در اون مجلس رو تا پایان ادامه داده!

والا از نظر من چه دخترها و چه پسرها تا پایان دوران مدرسه رفت و آمدی جز مدرسه و حضور پیش خانواده براش ضرورتی ندارد.

نهایتا اگر دوست خوبی داره با نظارت والدین و در یک رابطه دوستانه شفاف و سازنده می‌تونه ارتباط داشته باشه.

اصلا نمی پذیرم یک نوجوان یا حتی بزرگسال بی‌حساب و کتاب وارد یک محیط نامشخص و ناامن بشه و با افراد غیر موجه  همنشینی کنه.

این قضاوت نیست عزیزم خواستم فقد نظر شما رو بدونم ✨ به نظر شما باهاش دوست شم؟

صرفا دختر بدی نیست و ذاتش خوبه کافی نیست

سعی کن با کسی دوست شی که کمک کنه به زندگیت

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

اگر بچه من بود نگران امنیتش میشدم چون اینجا ایرانه، متاسفانه همیشه یقه قربانی رو می چسبند و مجرم از هفت دولت آزاده... 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

خودم به شخصه ازادی دوس دارم نه تااین حدهرچیزی جدی داره بعددوست هم خیلی موثره تورفتارادم طرزفکرادموعوض میکنم بنظرمن ازش فاصله بگیری بهتره ادم بایدحریم خودشوحفظ کنه 

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

بستگی ب خودت داره 

من خودم بشخصه نه چون کلی با این آدم فرق دارم 

و خب سعی میکنم دوستی پیدا کنم ک ویژگی های مثبت داشته باشه 

کاربری دوم  قرآن ختم میکنم هر کسی دوست داشت اطلاع بده

من خودم کاملا برعکس و کسیم که زیاد توی حاشیه نمی‌رم و از آدمای هدفدار خوشم میاد

معمولا آدما به قطب مخالف جذب میشن خب 

اگر دوست پایه و خوش اخلاق هست خوبه 

ولی حدود رفاقت مهمه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

صرفا دختر بدی نیست و ذاتش خوبه کافی نیستسعی کن با کسی دوست شی که کمک کنه به زندگیت

بله درسته 

توی همچنین شرایطی حتی تنهایی هم ارزشمند تره

من همیشه میگم اینکه طرف تو مهمونی اینا چجوریه یا دوستاش کین به من ربطی نداره

ولی اینکه بیاد خودش این مسائلو قاطی بکنه و نمیدونم بیاد هعی با افتخار بگه من قلیون میکشم با بهم بگه تو نمیکشی تو فلانی از طرف بدم میاد

نطر مثبتی ندارم ۱۵ سالست کاری نیست نکرده باشه این ۳۰ سالگیش میخواد چکارا کنه

دوستی داشته باش که باهاش پیشرفت کنی خودتو بکشی بالا

دوستای این مدلی  همه چیزو در نظر آدم عادی جلوه میدن یه مدت بگذره میشی عین خودش

بنظر من زودتر از سنش یه کارهایی رو داره میکنه و من نمیپسندم ولی بازم زندگیه خودشه به کسی مربوط نیست

ممنونم بابت نظرت🌹 

همچنین نوجوان هایی وجود دارن و نظر من اینه که اون هیچ‌ گناهی نکرده پدر و مادر باید پیگیر باشن!