2777
2789
عنوان

شما همچنین آدمی رو می‌پسندید🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 40 پست
اسی دوستش پسره نه دوست پسر یعنی چی؟

یعنی دوست پسرش نیست که باهاش توی رابطه باشه 

مثل همون رفاقتی که با یه دختر داره رو با یه پسر ادامه میده

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

نطر مثبتی ندارم ۱۵ سالست کاری نیست نکرده باشه این ۳۰ سالگیش میخواد چکارا کنهدوستی داشته باش که باهاش ...

خیلی موافقم با حرفت 

من تا هفته پیش از همچنین پوششی بدم میومد ولی الان به خودم میگم مگه چیه 😐 واقعا همه چیزو عادی میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم بابت نظرت🌹 همچنین نوجوان هایی وجود دارن و نظر من اینه که اون هیچ‌ گناهی نکرده پدر و مادر بای ...

خواهش✨️

ولی جدی برای بعضیا اینا یه چیز عادیه و فرهنگشونه 

من بقیه کاراشو نظری ندارم فقط بنظرم قلیون کشیدنش زوده بقیه بستگی به فرهنگ خانواده داره

خواهش✨️ولی جدی برای بعضیا اینا یه چیز عادیه و فرهنگشونه من بقیه کاراشو نظری ندارم فقط بنظرم قلیون کش ...

دقیقا براشون عادیه که عیب نمی‌دونن...

عیب نیست همین کارا برای یه تینیجر معمولی تو آمریکا عادیه

از نظر من اونا جنبه دارن🙃

اینو واقعا دارم میگم 

تو ایران چون همچنین چیزایی نبوده خیلیا ظرفیتشو ندارن و گند میزنن به آینده خودشون ولی احتمال رخ دادن این اتفاق برای یه خارجی خیلی کمتره

از نظر من اونا جنبه دارن🙃اینو واقعا دارم میگم تو ایران چون همچنین چیزایی نبوده خیلیا ظرفیتشو ندارن ...

مارو عادت دادن به همچین وضعیتی وگرنه از اول ایرانیا اینطوری نبودن:)

باید کم کم عادت کنن که به بعضی از چیزا که وافعا سلیقه ایه احترام بزارن 

مارو عادت دادن به همچین وضعیتی وگرنه از اول ایرانیا اینطوری نبودن:)باید کم کم عادت کنن که به بعضی از ...

درسته

من بی احترامی نمیکنم و امیدوارم یه روز همچنین فرهنگی بین مردم جا بیوفته تا با انجام این کارا خودشونو نندازن داخل چاه:)))