2777
2789

میخاست منوبیرون کنه من نرفتم کتکم زد ولی نرفتم گفتم من طلاق نمیگیرم دوتا بچه دارم تو دوس ندهری برو  اونم لباساشو جمع کرد رف    الان میخام بدونم از کجا میتونم پیگیری کنم ک این آقا ترک خونه کرده و خرجیه بچه هامو بگیرم   چون خیانت میکنه منم گفتم اگ دنبال اینو اونی رک باش اونم گف من شرف غیرت ندارم هرکاری دلم خاست میکنم بچه ها امروز بمیرن فردا سومشون بشه    برامن عشقو حال خودم مهمه

باید ۶ ماه بگذره از رفتنش

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا شش ماه از کجا بیارم خرجیه بچه هارو

منظورم اینه برای اینکه بگی ترک منزل کرده باید ۶ ماه بگذره ولی میتونی بری درخواست نفقه کنی همین حالا هم

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

عجب آدمی هست!!!! علت این بحث آخری چی بود دلیل خاص دیگه ای هم بغیر از خوشی خودش داره؟

ن فقط ب فکر خودشه  میگم چرا اینجوری میکتی میگ حالم اینجوری خوشه    دوس دارم با همه باشم 

خدا لعنت کنه اینجور مردارو دیشب شوهرمنم گفت دلم نمیخواد توخونه باشم تو رو ببینم همش ازمن فراری وقتشو با دوستاش میگذرونه خاکبرسرمن بشه که کسی رو ندارم وفقط به این وابسته ام