2777
2789
عنوان

میخوام جدابشم چون حس میکنم خیانت میکنه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 159 پست
بهش ی زمان بده و حرفاتو بزن اگه دیدی تغییری نکرد تصمیم بگیر ببخشید استاتر ی سوال بچه ها اگه دوس پسرت ...

من بودم میدادم و برای همیشه جدا میشدم ازش 

البته ببین اخلاقشه 

همیشه گیر میده 

شکاکه ؟؟؟

کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا خییییلی بعد وابستگی پدرت درمیاد تا یادت برهاه لعنتیا

خیلی لعنتی هستن همشون ....حتی اونی هم که دم به تله میده میگیرتت همونم خون آدم می‌کنه تو شیشه ....چ برسه به اینایی که دیگه میرن برا همیشه مثل مال من ک رفت 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

همین الان از اینستا و تل بلاکش میکنم چن روزه همینطوری بهانه میاره پشت همقبلش متنی چیزی‌براش ننویسم و ...

نه بگو نمیخام ادامه بدم مراقب خودت باش خدا نکهدار و تمام

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

چن وقت باهم بودین؟ اونم همینطوری بوداخه خودش پیشنهاد داد خودشم سرد شد

عزیزم ما رابطه جدی نداشتیم ولی خب اون همیشه بهم توجه میکرد بعدمن ک جوابشومیدادم یا انفالومیشدیا جواب نمیداد خیلی حرصم میداد معلوم بود دوسم نداره وبراسرگرمی باهامه وگرن من خودم ۵ سال دیوونه وار عاشق یکی دیگ بودم وچون ترکم کرد خواستم برم تواین‌رابطه شاید اون برام کمرنگ بشه ک اینم بدردنمیخورد

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
نه بگو نمیخام ادامه بدم مراقب خودت باش خدا نکهدار و تمام

دلم میخواد بدونه بخاطر وقت نزاشتنشه 

یه چیزی بگم بفهمه ن بعدا حرفی شد بره بگه من ایرادی نداشتم دختره بهونه آورد ول کرد رفت

...

بلاکش کنم کلا بنظرت؟ حس میکنم داره با احساسم همش بازی میکنه

ببین طرف نظامیه حق بده که کمتر پیگیرت باشه 

ولی سعی تو زیاد پیگیر نشی مثلا من الان نامزد دارم وزیاد پیگیرش نیستم واون همیشه پیگیرمه ولی نظامی نیست تو سرکار هم به بهانه دستشویی بهم میزنگه البته خودمم شاغلم 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بخدا تاالان ده باره از ناراحتیام بهش گفتم تازع دیشبم برام نوشت من خیلی دارم اذیتت میکنم حس میکنم نبا ...

بگو نمیتونم با این اخلاقت کنار بیام 

و تموم کن 

این آخرش ولت میکنه حسم میگه 

کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲

دلم میخواد بدونه بخاطر وقت نزاشتنشه یه چیزی بگم بفهمه ن بعدا حرفی شد بره بگه من ایرادی نداشتم دختره ...

ایمکه میخوای بدونه یهونه دلته 

بخوای دلیل بیاری و اون بیاد پیت و راضیت کنه باز 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

عزیزم ما رابطه جدی نداشتیم ولی خب اون همیشه بهم توجه میکرد بعدمن ک جوابشومیدادم یا انفالومیشدیا جواب ...

منم بلاکش میکنم از همه جا الان چون دارم میبینم چن روزه بهونه میارع تازه اوایل تا ۴ صب چت میکردیم الان الکی ساعت ۱ میگه بخوابم

...