2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 65564 بازدید | 885 پست
چقدر دنیای ترسناکی داری

دنیا ترسناکه وقتی ک شما اینقدر بد فکر میکنی اگر بچه یه عروسک خاص نداشته باشه چیزی نمیشه ولی یکبار یاد میگیره ممکنه گاهی به چیزی ک دوست داریم نرسیم نباید باعث شه خودمونو بدبخت تصور کنیم میدونی آمار خودکشی تو آدمایی ک تاب آوری نداشتند چقدره 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
دنیا ترسناکه وقتی ک شما اینقدر بد فکر میکنی اگر بچه یه عروسک خاص نداشته باشه چیزی نمیشه ولی یکبار یا ...

نه بد متوجه شدی منم با داشتن همچین عروسک ترسناکی موافق نیستم

فقط با اونجا مخالفم که گفتی بهش بگید یا تمام عروسکات رو بر میدارم یا برات عروسک لبوبو نمیخرم

تمام دارایی یک بچه ی ۴ساله عروسکاشه میخواید برای صرفا فقط تقاضای یک عروسک کل دارایی بچه رو ازش بگیرید؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این عروسک ها بخدا اصلش همش یه سری چیپ هایی نوش هست و واقعا اثر مخرب رو بچه ها داره اصلا براش نخر فقط یه کلیپ از مخرب بودنش پیدا کن بهش نشون بده متقاعد میشه دختر من که راضی شد و الان هم هیچ براش مهم نیست

خودم ک بلد نیستمولی فیکش هم ۷۰۰ هست

خیلی سادس که خودت راحت میتونی یه چی شبیهشو درست کنی

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
قانعش کنین و نخرین براشمن کاری به اثرات بدی که میگن ندارمولی این رو متوجه بچه کنین که پول رو بايد خر ...

من هنوز نفهمیدم جریان این عروسک چیه 

فقط ی چیزیو خوب فخمیدم ک نصف ملت مارو ادم های خر گرفته بلابنسبت

نمیدونم تو این همه صفحه کسی گفته یا نه،اما یه کلیپ ازش دیدم که تو همشون ابزار جاسوسی بود.

هر کدومو باز میکردن،داشت.🤷‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

خب از الان گریه کنه بخرید رفته رفته عادت میشه براش بزرگ هم بشه میمونه تو ذهنش ک با قهر ب هرچی ک میخاد برسه...نخرید ب نظرم

ی مدت بگذره از سرش وا میشه ...حیف اون‌پول نیست بدید واسه همچین عروسکی اخه؟

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
نه بد متوجه شدی منم با داشتن همچین عروسک ترسناکی موافق نیستمفقط با اونجا مخالفم که گفتی بهش بگید یا ...

خب برای بچه توضیح میدن ک این اسباب بازی اینقدر گرونه ک برابری میکنه با اینقدر از اسباب بازیات میتونی خودت تو داشتنش کمک کنی همه اینا رو بدیم بره فقط اونو داشته باشی یا اینکه بریم فلان اسباب بازی رو بخریم به ۳ تا بچه دیگه هم کادو بدیم ک عروسک ندارن کدومش ؟ بهرحال بچه حاضر نمیشه کل عروسکهاشو فدا کنه شایدم با یه کار خوب راضی شه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من هنوز نفهمیدم جریان این عروسک چیه فقط ی چیزیو خوب فخمیدم ک نصف ملت مارو ادم های خر گرفته بلابنسبت

من بنارو میذارم که صرفا یه عروسک خیلی معمولیه فارغ از داستان هایی که درباره اش میگن که نماد شیطان و جن و از این حرفاس

من کاری به این داستان ها ندارم چون چیزی که ۱۰۰ درصد اثبات نشده باشه قابلیت استناد نداره 

دلیل مخالفت من ترند بودن این عروسکه نه قیمتش

و نیاز و خواسته بچه صرفا به خاطر ترند بودنشه 

ترند یعنی مردم ،یعنی جامعه،یعنی بقیه

نه علاقه ای در کاره

نه نیازی در کاره

نه خواسته ای

اون بچه اون عروسک رو فقط و فقط به این دلیل میخواد که بقیه هم دارن و قسمت بد ماجرا دقیقا همین‌جاست 

و کار مادر به عنوان تربیت کننده در این سن حساس رشد پذیری کودک همین جا شروع میشه که به کودکش آموزش بده چیزهایی که میخوای باید یا بر حسب علاقه ات باشه یا نیازت نه صرفا اینکه تو دست بقیه وجود داره ...

اگر مادر بتونه این کارو انجام بده،تا ته تربیت و انسان سازی اون بچه رو رفته

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

همون دخترت که جلوی تلویزیون خواب بود میخواد؟😂😂

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.