2777
2789
عنوان

خواهری که دائم ازت ایراد بگیره

70 بازدید | 13 پست

اسمشو چی میشه گذاشت؟ از ظاهرت از زندگیت ،بعد که بهش بگی چرا!! میگه چون دوست خوب اونه ایرادات تو بهت بگه😶 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم ایراد شو بگو بهش اگرم چیزی گفت دلیل خودشو بگوبعدشم بگو تو دوستم نیستی خواهرمی

دلم نمیاد اما اون اومد خونم  شروع کرد به رگبار بستنم

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
چیا میگه مثلا اگر ایراداش باعث پیشرفتت میشه خوبه اما اگر حالت تحقیر داره که برخورد میکنم

ایرادات الکی موهات سفید شده کچل شدی خونت چقدر کثیفه همشم دروغه