2777
2789
عنوان

موتور سواری دختران😂🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 130 پست
رانندگی و یاد نگرفتم موتور سواری مد شد اینو عمرا یاد بگیرم ایشالا که یچیزی مد شه فقط بشینی خودش بره

خارجیا دارن ماشینشو، مترو و اتوبوسم هستن😭😂😂😂😂

ولی موتور سواری اونقدرام سخت نیست

نه عزیزم ربطی به بنزین و برقی ندارهمیگن تبلیغات موتورفروشهاست که فروششون بره بالاموتور با دو لاستیک ...

نه با اونا کار ندارم موتور برقی گواهینامه ملا نمیخاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موتور سیکلت بدترین نوع وسایل نقلیه است خصوصا در ایران.هم شدیداً در ایجاد آلودگی هوا نقش داره و هم بی ...

یک ادم عاقل مثل تو پیدا شدبگه .

موتور سواری مردا زیاده برای ما .

زنها که بدتر .

الودگی هوا و الودگی صوتی.

ریسک تصادفی بالا هم جای خودش

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

خارجیا دارن ماشینشو، مترو و اتوبوسم هستن😭😂😂😂😂ولی موتور سواری اونقدرام سخت نیست

تو شهرمون میبینم گاها موتورای خوشگل سوار میشن 

رنگای دخترونه

البته ب سن من نمیخوره 

نوجوانانه هستن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
موتور سیکلت بدترین نوع وسایل نقلیه است خصوصا در ایران.هم شدیداً در ایجاد آلودگی هوا نقش داره و هم بخ ...

وا:/اولا شهرو که ماشینم دودش همونقدر کثیف میکنه

بعدشم ما موتور سوارای به موتور فروشیا چه ربطی داریم؟ بعدشم اره منم کاملا موافقم که نداشتن کلاه کاسکت و لباس اینارو گزارش کنن 

موتور سواری زن حواس پرتی در حتی من زن هستم ایجاد میکنه . .ولی رانندگی زن تو ماشین نه ..این را ادم ...

چه حواسم پرتی ای زنه موتور سوار داره که مردش نداره؟ 😂😂

وا:/اولا شهرو که ماشینم دودش همونقدر کثیف میکنهبعدشم ما موتور سوارای به موتور فروشیا چه ربطی داریم؟ ...

نخیر.

کنترل کیفیت در خودروها با وجود اینکه ایراد داره اما خیلی سخت‌گیرانه‌تره.

بیشتر موتورسیکلت‌ها از نوع موتورهای مستهلک و آلاینده هستند.

و خیلی مسائل که دیگه حال و حوصله‌ی توضیحش رو ندارم.

اگر شما ذوق دارید که با موتور تو شهر بگردید دلیل نمی‌شه آفات و آسیب‌های موتورسواران برای شهر رو نادیده بگیریم.

نخیر.کنترل کیفیت در خودروها با وجود اینکه ایراد داره اما خیلی سخت‌گیرانه‌تره.بیشتر موتورسیکلت‌ها از ...

خب من چیکار به این کارا دارم 

الان فقط موتور سوارای پسرن  اگه مشکلتون اینه به اونا گیر بدید که حتی سن خاصیم ندارن

میگم چرا فقط به دختراشون کار دارن و فقط اونارو گزارش میدن

چه حواسم پرتی ای زنه موتور سوار داره که مردش نداره؟ 😂😂

مردش هم داره .موتور دست موتوری ها مونده .ماشین گرونه .ولی میخواهی سوار بشید پشت مرد سوار بشید اگر اتفاقی افتاد بیمه پول را بده .چون به زن پول بیمه نمیدهند .موتورهم ریسک تصادفش بالاست .اکثر فوتی ها با موتوره .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

موتور سواری زن حواس پرتی در حتی من زن هستم ایجاد میکنه . .ولی رانندگی زن تو ماشین نه ..این را ادم ...

چجوری من حواست  پرت میکنم وقتی دارم موتور سواری میکنم؟

چجوری؟؟؟چجورییی؟؟؟

https://s6.uupload.ir/files/img-20251024-wa0032_8mon.jpg

من فوبیا دارم از موتور سواری میترسم ولی وایب مردونه میگیرم ازشون

ببین عزیزم من سنگین سوارم یعنی اکیپی با رفیقامون و داداشم و .. میریم موتور سواری و در عین حال شاید قرتی ترین دختری باشم که دیدی،پس نگین که دخترای موتور سوار وایب مردونه میدن

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

خب من چیکار به این کارا دارم الان فقط موتور سوارای پسرن اگه مشکلتون اینه به اونا گیر بدید که حتی سن ...

از قضا خودم  خانوم های موتورسوار متخلف هم دیده‌ام.

اصلا دلیل علاقه‌ی بی‌جا به موتور سیکلت سواری در ایران اینه که فکر می‌کنند مثل یک سوار بر قاطر در جاده‌ی مال رو می‌تونن بی اعتنا به قواعد و مقررات راهنمایی و رانندگی هر جهتی برند، خط ویژه برند، چراغ قرمز رو رد کنند، هر سرعتی برند، فاصله‌ی طولی و عرضی رعایت نکنن و...

و گرنه موتورسواری با رعایت مقررات به کار خیلی‌ها نمی‌آد!

مردش هم داره .موتور دست موتوری ها مونده .ماشین گرونه .ولی میخواهی سوار بشید پشت مرد سوار بشید اگر ات ...

من اصلا نمیفهمم چی میگید..... 

ولی بازم دلیل نمیشه زنگ بزنی موتور سوارای دخترو گزارش بدی:/ترک موتور بشینیم چون زنیم؟ یه دو سانت بالا پایین موتور نشستن هیچ فرقی نداره بعدشم بیمه اینارو کی گفته نمیدیم، بعد فکر کنم مغز شما رو موتور هوندا 125 قفل کرده که میگی ماشین گرون تر از موتوره 

، بعدشم اگه تصادف کنیم و بمیریم، بازم دلیل نمیشه زنک بزنی پلیس گزارش زدی موتور سوارای دخترو و حتی دیه زن از مرد کمتره بزنی به اون که بیشتر باید دیه بدی که اینجوی نگران مرگشونی