2821
2789
عنوان

طلا میفروشید تو این شرایط

506 بازدید | 6 پست

اول بگم که من عقدم ۲۰ روزه میرم خونه خودم

خونمون درحال آماده شدنه

وسطا طلاهامو فروختم دادیم به خونه 

دوباره خرید همسرم چندتیکه

یکمم از خونه بابام طلا دارم 

میخوام بفروشم همشو یدونه پراید بخرم ولی به همسرم گفتم به نام خودم

ی موتور داریم قسط داره نمیتونیم بفروشیم هوام سرده نمیتونیم سوار شیم پیاده موندیم یا وبال خانواده منیم یا همسرم منم خوشم نمیاد

بنظرتون بخرم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره ولی به دوتا شرط

اول به نام خودت

دوم که خودت ماشین برونی. اگه نمیتونی رانندگی کنی، طلا بدی به شوهر، ماشین رو هم بدی به شوهر، باز خودت پیاده باشی یا تاکسی بگیری، نه نمیصرفه. بزار خودش تلاش کنه برای ماشین خودش.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
نه خودم میرونم بیشتر

پس آره عقلانی هست

رفاه خودم نباشه، تا خرتناق طلا میخوام چکار.

طلا برای این روزا جمع میشه.

امید به خدا دوفردای دیگه پولی جمع شد خواستین ماشین بخرین، شما مال خودتون رو نگه دارین، یکی دیگه بخرین، راحت ترین. تا اونوقت پول شما هم دوباره طلا شده، باز میدین ماشینتون رو ارتقا میدین. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز