2777
2789
عنوان

اسم رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسوند “رضا” آریان‌رضا، احمدرضا، امیدرضا، امین‌رضا، جوادرضا، امیررضا، حسام‌رضا، حسین‌رضا، حمیدرضا، حنیف‌رضا، سعیدرضا، عبدالرضا، علیرضا، غلام‌رضا، کیان‌رضا، … 

پیشوند “رضا” رضا علی، رضا یار 

آریان رضا 

کیان‌رضا

آریا‌رضا

نیما‌رضا

ایلیا‌رضا

پارسا‌رضا

شایان‌رضا

مانی‌رضا

سامان‌رضا

آرمین‌رضا

رامین‌رضا

مگه اسم رضا بده؟ بنظرم اسم قشنگیه خیلی ازافرادمعروفم اسمشون رضاست

پارسال شهریور ی خانم جوان با من زایمان کردگویا از طریق ای وی اف ۲قلو دختر و پسر باردار شده بود.  نذر رضا کرده برا پسرش گداشت رضا برا دخترش هیوا

همسر منم نذر کرده بود اگه خدابهمون پسر بده یا امیرمحمد بزاره یا محمدعلی ما گذاشتیم امیرمحمد. شاید قدیمی باشه ولی بنظر من تاثیرات مثبت همون نذر. شاید اگه نگاه و نظر خدا نبود بچه مون هم نبود. چون خیلی ها رو دیدم ک نذر میکنن اما ب حاجتشون نمیرسن

امیرضا و علیرضا اسم زیبایی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نسلی که الان دنیا می یاد تعداد خیلی کمیشون اسمشون رضاست. و جز اسم هایی نیست که به روز باشه.

اگه به حرف امروزیا باشه اصلا نباید بچه دار شی چون بی کلاسیه 😂 و خیلی چیزای دیگه مردم همیشه حرف میزنن نمیشه جلو دهنشونو گرفت ولی بهرحال نظرهمه محترمه

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
پارسال شهریور ی خانم جوان با من زایمان کردگویا از طریق ای وی اف ۲قلو دختر و پسر باردار شده بود. نذر ...

دقیقا عزیزم خیلیا نظر میکنن ولی نمیرسن و وقتی رسیدیم باید بهش عمل کنیم بنظرم رضا اصلا قدیمی هم نیست خصوصا علیرضا خیلی دوسش دارم 

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥