2777
2789
عنوان

چ‌مریضی لعنتی گرفتم

101 بازدید | 14 پست

اول رو بدن زیر بغلم و شکمم لکه افتاد حالا امروز رو صورتم اول ی نقطه قرمز دوبرش لک ها کم رنگ قهوه ای  میترسم کل صورتم بگیره. در حد مرگ اعصابم خرابه و‌ناراحتم کلی گریه کردم 

دکتر برا بدنم گف بیماری گل رز از وقتی دارو‌های اون مصرف کرذم پیشرفت کرده صورتم زده ولا من صورتم نداشته اینقدر گریه کرردم 

امشب تولد همسرمم هس اصلا حوصله ندارم

از لک بدم میااااد برام دعا کنید شنبه برم‌دکتر دیگه خوب شم باهر روشی فقط خوب شم

هعی

یه دکتر بهتر برو.

برو اونجا انقدر بشین بینه مریض خارج نوبت ردت کنن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دکتر بهتر برو.برو اونجا انقدر بشین بینه مریض خارج نوبت ردت کنن

من ی پرفسور پیرمرد زفتم وووای همش گف برا تیزگی دزمان نداریم حالا گفتم برم ی جا ک کار زیبایی هم میکنه لیزر چیزی بکنه

هعی
من ی پرفسور پیرمرد زفتم وووای همش گف برا تیزگی دزمان نداریم حالا گفتم برم ی جا ک کار زیبایی هم میکنه ...

عزیزم ناامید نشو

چن جا برو تا نتیجه ببینی

جاهایه معتبر برو.چون هر کی یه تشخیش میده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نه دونه نیس اصلا تب و‌خارش نداره دکتز بدنم دید گف گل رز

خب خداروشکر

پس چرا دارو ها تاثیر نداشت ای بابا

خیره انشاالله برین ببینین چی میگه دکتر

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

بدتر شده صورتم زده

نگران نباش استرس رو از خودت دور کن استرس بدن رو ضعیف میکنه بذار دستگاه ایمنی کارشو انجام بده🥲

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

شنبه میرم خیلی حالم بده

حق داری.

ولی روحیتو نباز که از پا میفتی 

خیلی ادما با مشکلات بزرگتر هنوز سرپان دختر 

نگران نباش استرس رو از خودت دور کن استرس بدن رو ضعیف میکنه بذار دستگاه ایمنی کارشو انجام بده🥲

بیین همسرم از لک بدش میاد الان رو بدنم هزار بار تیکه انداخت بهم

هعی