2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 48369 بازدید | 859 پست
وای خیلی عجله کردین آخه چرا مطلقه

نمی‌دونم والا 

آخه یه سال با همسر اولش بود و  خیلی زیبا هست زن داداشم

اصلا نفهمیدیم چی شد

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط توروخدا هر جای رفتید شیش ماه رفت‌و‌آمد کنید بعد عقد

آره طرف خودشو نشون نمیده الان پسرا فامیل ما زن ها جدا شدن خونه ماشین همه چیز و بردن والا نگاشون میکردی می گفتی دختر پیامبرن 

معلامه ک خیلی دخالت میکنی و حسودی زنداداشم میکنی من حسم قوی هستش ب بهونه دلسوزی داداش نیش خودتو می‌ر ...

قضاوت بی جاکردی

تاوان بدمیدی

بترس 

حستم بزارجیبت

جوابتو نمیبدم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

تبدیل وضعیت داشته دیگه عین موهوبه(طلایی که اقا خریده)تبدیل شده به طلای دیگه غیر ممکنه رجوعش

عزیزم اون هوش مصنوعی رو ول کن خود وکیل میگه میتونه فقط شاهد میخواد خود این خانم شاهد باشه یا یکی دیگه کار تمومه...

میگه باید زمین و خونتو به نام من کنی داداشم قبول نمیکنه

متاسفانه میخاسته آش رو با جاش ببره همه چیو با هم ببره داداشت کار خوبی کرده جلوی ضررو از هرکجا بگیری منفعته..

داداشت اینجوری شکایت کنه که طلاهامو دزدیده برده فروخته اصلا نگه هبه بوده یا نبوده بگه مال خودم بوده توی خونه خودم بوده دزدیده برده فروخته

ببین عزیزم من که تو جزییات دادگاه خواهر شما نبودم خواهرت جایی سوتی نداده بود؟که قاضی بفهمه طلاها دست ...

ولا همینو بگو داماده خاست منم منم کنه بگه اینم میتونه شکایت کنه

بعد دو هفته بعدش اومدن ایشون جلو واس زندگی کردن 

قبول کردن خواهرم و دارن زندگی میکنن

ارههه مهربه شو گذاشته اجرا بعد ببخشیدا دختره فاحشه اسحتی یه شبم با داداشم نبوده ولی متاسفانه مهریه ت ...

آخ چه بدبختی داداشت بیچاره ببین یه خانواده عذاب میکشن و تاوان میدن