2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 35424 بازدید | 790 پست
خودم و میزارم جای زن داداش اسی ک از دست قوم شوهر ول کرده رفته

۲۰۰گرم بس باشه واسه ی سال زندگی 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم طلا ميبرن هم مهريه ميگيرن چند تايي كه من ديدم بساز هم نبودن اون زن هاي بسازن كه تو طلاق مجبور ميش ...

اره واقعا

طرف اگر بساز باشه یا بهش خیانت شده واقعا صد برابر اینم ببره حقشع

ولی اگر بیخودی جدا میشن و... واقعا باید همون مهریه و بگیرن تموم‌شه بره

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

عزیزم متوجهم چی میگی و البته که به نظر من هم هدیه و هم مهریه هر دو حلالن بهش چون کسی هدیه ای که میده ...

اره موافقم 

تبعاتش برای زن سنگین تره

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

خودت زنی واقعا همچین پیشنهادی میدی؟زن ستیز نباشیم

آره خودم‌ زنم🙂 

یه ج ن د ه ای که نامزد برادرم بود طلاهایی که با سختی و جون کندن داداشم کار کرده بود و ازش گرفت و رفت 

البته الان داره تاوان پس میده ولی شد تجربه برامون

این زن هم میتونه مهریه بگیره چون حقشه نوش جونش 

ولی حقشه تمام زندگی یه مردو ازش بگیره؟! 

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

دقیقا تنهاراهش همینه .تمام طلافروشیاهم دوربین دارن میدونن اگر شکایتی بشه اتحادیه و اصناف دهنشونو صاف ...

مگه میشه فهمید کدوم طلا فروشی برده فروخته ؟هزار تا طلا فروشی تو یک شهر هست 

بعد فرضا معلوم بشه کدوم طلافروشی بوده باید روز فروش طلا مشخص باشه تا بشه دوربین ها رو چک کرد اونم با حکم دادگاه که هیچ دادگاهی همچین حکمی نمیده 

خب شاید کاری کرده داداشت میخاد زندگیش محکم تر کنه البته میگم شاید

نه عزیز 

الان باز حرفی بزنم میگن دخالت میکنی 

ولی خانم یه بار دیگه مهریه گرفته و جدا شده 

اینو ما بعد عقد فهمیدیم چون می‌گفت هیچی نگرفتم

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
آره خودم‌ زنم🙂 یه ج ن د ه ای که نامزد برادرم بود طلاهایی که با سختی و جون کندن داداشم کار کرده بود ...

چقد زیاد شده اینجور چیزا

داداش منم همین بلا سرش اومد 

بالاتر توضیح دادم