2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 39766 بازدید | 811 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونم بابا خودم اینقدر آدم عقده ای مثل خانواده شوهرم هستن که نگو من قبل اینکه شوهرم ترکم کنه بره ا ...

والا آنوقت میان داستان و به نفع خودشون تعریف میکنن منم الان فهمیدم ب شوهرم اعتباری نیست گیر دادم واسه ماشین ک ب نامم کنه 

بزار بسوزه همه حقو ب جاریم دادن زندگیش با دخالت مادرشوهر نابود شد توقع داشت طلاهارم نبره نوش جونش

مادر شوهر چی گفته که دخالت کرده 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
بیین من میگم شوهرش بد هفت عالم درسته؟ خیانتکار؛ جنایتکار...ولی وقتی ادم داره جدا میشه و طلاها رو میب ...

عزیزم متوجهم چی میگی و البته که به نظر من هم هدیه و هم مهریه هر دو حلالن بهش چون کسی هدیه ای که میده رو پس نمیگیره من دارم میگم حتما خانوم جوانب رو سنجیده دیده حق طلاقی نداره نمیتونه مهریشو بگیره حق خودشو گرفته رفته و بعد طلاق بار روانی خانوم اسمی که تو شناسنامه ش رفته و نگاهی که جامعه به زن مطلقه دارن خیلی سنگین تره و اصلا قیمت نمیشه گذاشت اینا چیزی نیس در قبالش

[QUOTE=393327460]بزارید ببره این زن زندگی و ارزشش رو پای برادرتون باخته  بزارید دلش به این طلا و پول خوش باشه[/QUOTE قبل بردار اسی ارزششو پای ی مرد دیگه باخته بوده

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

اگه یه روزی خواستین جداشین طلاهاتون هم ببرین

طلا.حق شماست 

مردی ک هیچی ب زنش نمیده اتفافا خوب کرده طلاهاشو برده...

بالاخره زندگی مشترکه میتونست یکیش به اسم زنش بکنه اینقدر باهم خوب باشن به اونجا نرسه ک بخوان جدا شن اگه مرد خوب باش زن هیچ وقت ولش نمیکنه

والا آنوقت میان داستان و به نفع خودشون تعریف میکنن منم الان فهمیدم ب شوهرم اعتباری نیست گیر دادم واس ...

خوب کاری می‌کنی 

زن کلا بدبخت زندگی میخاد نه اعصاب خوردی 

این اونان که نمی‌دونم چی میخان از زندگی 

طلاهاکه رفت بازم باوکیل صحبت کن ولی وقت و انرژی براش،صرف نکنید .مهریه هم به این راحتیانیست دادگاه کل ...

بخدا زن داداش من از نظر مالی خودش و خانواده اش صد پله عقب تر از داداشم بودن خونشون شهرستان بود هیچی نداشتن

زنه اومد مخ داداشمو زد بخدا ما مخالف بودیم زورمون نرسید  اومد قبل عقد نشست خونه داداشم مجبورمون کرو عقدش کنیم بعد از چن ماه گف نمیتونم زندگی کنم بخدا انگشتر برلیان و چن تل النگو و... برداشت و با مهریه ای ک نقدی گرفت

مامانمم از غصه سکته کرد...

این زنا کاسبن خدا نیاره واسه هیشکی 

الانم داره عشق و حال میکنه با اون پولا مجردی خونه داره