2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 39766 بازدید | 811 پست
بیین من میگم شوهرش بد هفت عالم درسته؟ خیانتکار؛ جنایتکار...ولی وقتی ادم داره جدا میشه و طلاها رو میب ...

هم طلا ميبرن هم مهريه ميگيرن چند تايي كه من ديدم بساز هم نبودن اون زن هاي بسازن كه تو طلاق مجبور ميشن ببخشن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نه

طلاهاکه رفت بازم باوکیل صحبت کن ولی وقت و انرژی براش،صرف نکنید .

مهریه هم به این راحتیانیست 

دادگاه کلا به نفع مرداست نگران نباشید 

بخاطر مهریه هم باج ندزد عمرو جووونی داداشت گرونتره

بگیرید از دمش بندازید بیرون زنکه رو 

والله بخدا خونه باباهاشون به خیارمیگن موزسبز مبان خونه شوهر دم درمیارن پتیاره ها.

اصلا کوتاه نیاید بره گمشه نگران داداشتم نباش همینکه بچه ندارن ضررش خیلی کمتره 

این زنکه برگرده اول حامله مبشه که گوشتتون بره زیر دندونش حواستون باشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خونه باباش اورده؟؟؟

مگه از طرف همسر و خانواده اتون بهش هدیه ندادین؟کی هدیه رو پس میگیره؟

من کار ندارم کی مقصره ولی طلایی که هدیه دادن رو پس نمیگیرن زشته

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نوش جونش

عزیزم منم ی زنم نمیشه بخاطر شرایط سختی ک داشتی ی طرف قضاوت کنی ی لحظه فک کن داداش اسی داداش خودته آدم حیگرش کباب میشه

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

میشهچون فاکتور اول اسم داداشتهو تاریخش هست دیگ میشه ثابت کرد

فاکتور طلا به اسم کی باشه مهم نیست خونه و ماشین نیست که سندش مهم باشه... شما چندتاطلافروشی دیدی موقع فروش کارت ملی یاشناسنامه بگیره و بااسم رو فاکتور مطابقت بده... فقط وزن طلا بااونی ک توفاکتوره باید مطابقت دهشته باشه بخاطراین فاکتوررو میگیرن تازه اونم طلافروشی اشناداشته باشی یا مثلا طلا برای فروش زیادباشه چندتاش فقط فاکتورداشته باشه بقیه نباشه هیچ کاری ندارن براشون مهم نیست...

دوستانه بهت میگم به نظر من شما دخالت نکن چون به جای اینکه همه چی بهتر شه بدتر میشه آخرشم خودت پیش بق ...

ببین من اصلا حتی یک کلام هم حرف نمی‌زنم 

چون اگه برگردن به هم من بده میشم 

فقط برام سوال پیش اومد

من کلا یه بار خونه این خانم رفتم و آخرین بار عید دیدم این خانم رو 

پریشب ساعت ۴ صبح ۱۶ تا پیام بهم داده همه فوحش و نفرین به خانوادم و خودم و داداشم

من حتی بهش پیام ندادم چرا چنین حرفهایی میگی 

فقط سوال پیش اومد برام 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .

دوستانی که میفرمایند زن از اموال شوهر حق داره بله حق داره 

اما نه زنداداش استارتر که عروس یک سالست و همه اموال رو برادرش قبل ازدواج بدست اورده دویست گرم طلا کم نیست چون قرار مهریه بگیره پس با توجه به اینکه برادره  اموال داره اگه به اسم برادر بمونه داد گاه میگه همرو بفروش سهم خانوم بده پس در اینصورت بدون هیچ زحمتی  خونه و ماشین میرسه به زنداداش به همین راحتی بقیه مهریه هم قسط بندی میشه 

عزیزم‌به اون هدیه میگن هبه وچون فاکتور به اسم همسرشون طلا مال برادر استارتر حالا چون عوض کرده اگه بت ...

دقیقا تنهاراهش همینه .

تمام طلافروشیاهم دوربین دارن میدونن اگر شکایتی بشه اتحادیه و اصناف دهنشونو صاف میکنه .

بگردید ببینید کجا عوض کرده زنکه دزد