2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 39766 بازدید | 811 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری می‌کنی زن کلا بدبخت زندگی میخاد نه اعصاب خوردی این اونان که نمی‌دونم چی میخان از زندگی

بااین حال هنوز شوهرم طرف اوناست جوری پرش کردن ک یه بار فقط زنگ زد گفت برگرد داره خرج زندگی مادر وخواهرش ومیده باز اونا طلبکارن وپررو منم  دیگه نمیکشم ولش کردم

چرا قبول نمیکنه فکر کنم شما خیلی دخالت میکنین

کی قبول نمیکنه ؟ 

داداشم میگه چه ضمانتی هست خونه بدم بهش بعد منو از خونه بیرون نکنه 

بازم میگم داداشم میگه ما هیچی نگفتیم

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .

طلا وقته براش گرفته شده ینی برای خودشه چرا پس بگیرید؟؟

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

مگه میشه فهمید کدوم طلا فروشی برده فروخته ؟هزار تا طلا فروشی تو یک شهر هست بعد فرضا معلوم بشه کدوم ط ...

کار نشد نداره بره دنبالش میتونه

موتور ما رو دزدیدن فقط با یه فیلم تونستیم پیداش کنیم 

طلای خودشه برده نوش جونش زشته این حرفها رو نزن ،حالا فامیل ما چند تکه وسیله قرار بود خانواده داماد بخرن، پدر شوهرش خونه ساخت براشون گفت خونه تکمیل بشه میخرم برات که متاسفانه زن و شوهر طلاق گرفتن ،پدر شوهرش همه مهریه شو داد که هیچ اون وسایل که که لباسشویی و تلویزیون و یخچال بود براش خرید گفت حقه دخترتونه نمی‌خوام مدیونش باشیم .

شما گفتین به شوهرت نمیگی اونم مثل شما فکر کرده مهم نیست بگهچی بگم شاید اونم مشکلاتی دارهداداشت فقط ا ...

من شوهرم بپرسه میگم .اون به داداشم دروغ میگه یا کولی بازی در میاره . 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
بله.تازه چ برسه به اسم کی باشه ک اصلا مهم نیست

بله طلافروشی ها اصلا کاری به فاکتور ندارن 

کلا فاکتور یک کاغذ صوری هست من اصلا فاکتور نصف طلاهامو ندارم چون مال بیش از بیست ساله پیشه 

طلاقروش هم خیلی حساس باشه یک کارت ملی چک میکنه و تمام 

چقد زیاد شده اینجور چیزاداداش منم همین بلا سرش اومد بالاتر توضیح دادم

یه شوهری نصیبش شده (نامزد داداشم) عین سگگگگ فقط کتکش میزنه😂 شوهره معتاد و روانیه 

چند بار خودم سر و صورتشو دیدم 

جیگرم خنک شد خنکاااااا

نمیدونی داداشم تو گرمای جنوب با چه سختی برای این هرزه طلا میخرید که خوشحالش کنه🥲

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝