2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 61874 بازدید | 951 پست
خب شاید دو ماه قبل طرف مالش رو فروخته باشه یعنی برمیگردونن

من اینطور شنیدم انتقال اموال به آشناها (نه خرید و فروش) اگه برای دادگاه محرز بشه که برای فرار از دین بوده دادگاهبرش میگردونه. الان که اصلا نمیشه منتقل کنه به مادر چون دیگه مهر رو اجرا گذاشته و این کار ممنکه شرایطش هم سخت تر کنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

نه هیچی حتی یه قاشق هم نیورد دوست داداشم معرفی کرد

دوستانه بهت میگم به نظر من شما دخالت نکن چون به جای اینکه همه چی بهتر شه بدتر میشه آخرشم خودت پیش بقیه خراب میشی چون فردا همین داداشت میگه تو زندگی من و خراب کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کلا مدرکی ندارن که طلایی برا عروس خریدن

منم از اول تاپیک همینو میکم 

بابا اصلا نمیتونند ثابت کنند که طلا دست خانوم هست شاید این آقا فرضا این طلاها رو برای مادرش خریده 

اول باید ثابت کنه طلاها رو برده داده به زنش و خانوم هم برده با خودش 

خانوم هم میاد تو دادگاه میگه کدوم طلا من اصلا رنگ این طلاها رو ندیدم شوهرم خریده بود برای پس انداز برده گذاشته خونه مادرش 

ادعا کردن که کاری نداره اثبات مهمه 

عزمزمه از نظر قانون حتی خرید و فروش بدون فاکتور جرمه الان برادر اسی بره از اون طلافروش شکایت کنه و ث ...

کی اهمیت میده خواهر

الان فروش طلای دست دوم

ممنوع ولی کی محل میذاره

حتی کارت هم نمیکشن

میگن با گوشی پول وبزنید

که به دولت مالیات ندن

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

همیشه حق با عروس نیست واقعا هیچ خواهر عاقلی بد زندگی داداشو نمیخواد یا بد زنداداشو چون خوشی زنداداش ...

کاملا درسته عزیزم من نمیگم همه خواهر شوهرا خوبن ولی اقلا کمتر کسی دلش میخواد زندگی برادرش بهم بریزه ، خوده منم دلم نمیاد زن داداشی که دو روزه اومده همه دسترنج برادرم رو بالا بکشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اسی هم داره میسوزه که چرا زن داداشه کا یک عمر تو خونه داداشه زحمت کشیده حق نداره چیزی داشته باشه فتن ...

بزار بسوزه همه حقو ب جاریم دادن زندگیش با دخالت مادرشوهر نابود شد توقع داشت طلاهارم نبره نوش جونش

جالبه استارتر فقط اومد کمک خواست همه شدن جانبدار عروس واقعا عدالت خوب چیزیه فکر کنید برادر خودته همه ...

والا قاضی ها ادمهای با تجربه ای هستن طرف رو نگاه کنند میفهمن دروغ میگه یا راست میگه باز تا حرف دو طرف نشنون و مدارک رو نگاه نکنند حرف نمیزنند تو نی نی سایت با یک جمله که از طرف میشنون قضاوت میکنند حکم هم میدن

جالبه استارتر فقط اومد کمک خواست همه شدن جانبدار عروس واقعا عدالت خوب چیزیه فکر کنید برادر خودته همه ...

خب این افراد خیر نمی‌بینن. والا من هجده ساله عروسی کردم یه بچه هم دارم. جهاز خوب آوردم و الان بعد هجده سال دیگه کهنه شده مفت نمیارزه. با این حال گاهی به سرم میزنه جدا بشم دلم برا شوهرم میسوزه چون خیلی زحمت کشید با اینکه چه مال من چه مال شوهرم در نهایت میرسه به پسرمون